Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Magna

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Bredde (cm)
Vis alle
Længde (cm)
Farve

Sov bedre end på luksushotel - hjemme hos dig selv

Kender du følelsen af at overnatte på et rigtig godt hotel? Hvor du synker ned i en helt perfekt seng, der omfavner dig og får dig til at tænke over, hvorfor du ikke ligger sådan hver nat? Det er præcis den følelse, du får med en seng fra Magna.

soveværelsets-luksusdyr.jpgTil soveværelsets luksusdyr


Magna er indbegrebet af kompromisløshed og luksus. Både når det gælder komfort, design og materialer. Sengene fremstilles af de bedste bæredygtige naturmaterialer, hvor det er muligt. Alt, hvad der kan laves i hånden, laves i hånden. Det hele fuldendes af et eksklusivt, skandinavisk design, der kan tilpasses dine ønsker. Det er ikke tilfældigt, at du sover så godt i en Magna-seng.

Perfektion fra top til bund

Det første, du bemærker, når du lægger dig i en Magna-seng, er den helt utrolige komfort. Det skyldes blandt andet topmadrassen med et ekstra tykt lag Talalay-latex, der ganske enkelt er et af de mest åndbare, støttende og bløde materialer i verden. Den nøje udvalgte uld er både hårdfør og temperaturregulerende. 
Bomuld på den ene side og uld på den anden side sikrer af du aldrig har det for koldt eller for varmt. Bare perfekt.
Så når vejret ændrer sig, følger din Magna-seng med.

Selve madrassen har samme kompromisløse kvalitet. Den er affjedret med slidstærke pocket-fjedre, og i modsætning til de normale et eller to lag fjedre gør de tre fjedrelag, at madrassen både aflaster og støtter optimalt. Du kan vælge mellem fire fastheder, så du kan få det, som du vil have det.

Nederst er den kraftige ramme i robust træ, der er bæredygtigt i mere end én forstand. Det FSC-certificerede træ gør, at du kan sove med god samvittighed.fastheder

Skræddersyet til dit soveværelse

Du kan kende vores senge på det enkle, skandinaviske design og de særlige tern. Du kan vælge mellem en lang række forskellige stoffer og farver, og vil du have din Magna-seng i ensfarvet stof, kan du selvfølgelig få det. Kvaliteten er dog ikke til forhandling.

Når du har fundet den rette bredde og længde og den farve, der passer til dit soveværelse, går vi i gang med at fremstille netop din Magna-seng.

Magnas farver

Få en seng i Magnas eksklusive signaturstof med tern - vil du hellere have din Magna-seng i ensfarvet stof kan du selvfølgelig også det.


Magna farver

Lavet af de bedste

Den bedste seng kan naturligvis kun fremstilles af de bedste og mest passionerede specialister med øje for detaljen. Derfor bliver vores senge designet i Danmark, men bygget i Estland. Her har man masser af træ til rådighed og en lang tradition for at producere senge af høj kvalitet.

Magna-senge bliver bygget i hånden på samme fabrik som nogle af verdens bedste senge-mærker. Flot design og kompromisløst håndværk. 

Du får det bedste fra to verdener samlet i en drøm af en seng, hvor finishen er helt i top. Helt ned til de dobbelte syninger og fuldpolstringen, der betyder, at sengen er lige så flot indeni som udenpå. Det kan helt sikkert gøres lettere. Men ikke bedre.

Fuldpolstring og dobbelte syninger - Altid flotte detaljer i Magna senge!

gdgdg

Naturprodukter i magna

Naturen har redt op


Man kan ikke konkurrere med naturen. Derfor bruger vi naturlige materialer alle de steder, vi kan. Både for miljøets skyld og for kvalitetens. Det gælder lige fra det FSC-certificerede træ til Talalay-latexen og lagene med uld/bomuld i topmadrassen. Ligesom den vandbaserede lim er garanteret fri for opløsningsmidler. I et soveværelse skal der være god kemi.


Garanti for mange timers søvn

Vi ved, hvordan vores senge bliver fremstillet, og derfor giver vi 25 års garanti på fjeder- og rammebrud. Samt 8 års garanti på motorerne i elevationssengene.

Så du kan sove trygt nat efter nat efter nat.


Magna - Bring luksuriøs komfort ind i dit soveværelse