Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Elevationssenge 80x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve
Mærker

Udforsk behagelige elevationssenge 80x200


Den rette elevationsseng giver dig en god og dyb nattesøvn

En elevationsseng på 80x200 cm er det rette valg for dig, der sover alene og for eksempel kan lide at se serie i sengen. Men også dig, der har brug for at få løftet fødderne en smule op, eller hvis du har problemer med at snorke. Du kan nemlig let justere vinklen, så du får bedre blodcirkulation, og luftvejene bliver mere frie.


Dermed behøver du ikke en stor dobbeltseng med elevation for at få alle de fantastiske egenskaber. Vores elevationssenge på 80x200 er propfyldt med den samme gode kvalitet som vores større senge.

Auping_Auronde_SEO.jpg

Vælg mellem forskellige fastheder og egenskaber

Når du køber en ny seng – med eller uden elevation – skal den have den rette fasthed. Det vil sige, at madrassen hverken må være for blød eller for hård. Sover du dårligt, vil du ofte vende og dreje dig for at ligge bedre, hvilket går ud over din nattero.

Derfor er det vigtigt, at din rette elevationsseng på 80x200 cm sikrer, at:

✔Din rygsøjle ligger i en vandret og behagelig position
✔Dine skuldre og nakke får korrekt støtte, så de belastes mindst muligt
✔Din kropsvægt og bevægelser om natten får den rette understøttelse

Samtidig er det uundværligt med en god topmadras, da den sikrer længere holdbarhed til din elevationsseng. Som det øverste lag skåner den selve sengens madras for slitage, og så får du ekstra komfort, så du ligger mere behageligt. 
Det er individuelt, hvilke præferencer du har, når du skal finde en god seng. Nogle ligger bedst på en blød madras, mens andre sover bedre i en hårdere model.

Er du i tvivl, så prøv vores modeller i en fysisk Drømmeland-butik, hvor du får professionel rådgivning.

Hold øje med billige elevationssenge på 80x200 cm

Nøjagtig samme gode liggekomfort

Uanset om du køber en 80x200 elevationsseng til fuld pris eller på tilbud hos os, kan du sove godt. Alle vores elevationssenge kommer fra førende sengemærker, hvor kvalitet, komfort og design har topkarakterer.

For eksempel har vi elevationssenge fra Svane, der tilpasser sig din krop – uanset kropsbygning og vægt. Det specielle materiale har også trykaflastende egenskaber, samtidig med at det støtter kroppen, hvor det skal.

Eller hvad med en ny 80x200 elevationsseng fra TEMPUR®? Mærkets madrasser tilpasser og former sig præcist efter din kropsform. Det vil sige, at materialet er blødt, hvor du ønsker det og fast, hvor du har behov for det. Med den rette seng fra os har du dermed den bedst mulige soveposition. 

Udforsk vores tidløse og moderne designs

Når du vælger en seng hos Drømmeland, får du ikke blot en komfortabel søvn. Der venter dig også en seng i et indbydende design. Forskning har nemlig vist, at det rum, du sover i, har indflydelse på, hvor udhvilet du føler dig.

Oplev blandt andet en elevationsseng med klare linjer og i sorte, grå eller blå nuancer, der bidrager til, at miljøet i soveværelset forbliver roligt og afslappende. På den måde får du en ny elevationsseng, der hjælper med at skabe en rolig søvn hver nat.

Du kan også vælge at skabe en mere luksuriøs stemning i dit soveværelse ved at tilføje en smuk sengegavl og et par flotte sengeborde, der fuldender sengens look. Uanset hvad du foretrækker, har vi en masse bud på luksuriøs stemning og komfort til dit soveværelse.