Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Senge på tilbud

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Kategorier
Størrelse (cm)
Mærker
Farve

Gør en god handel med senge på tilbud

Find forskellige senge til fordelagtige priser

Det er meget individuelt, hvilke præferencer du har, når du skal finde en god seng. Nogle foretrækker at sove på en blød madras, og andre glider lettere ind i drømmeland på en hårdere model. Derfor har vi tilbud på et bredt udvalg af forskellige senge og madrasser med høj liggekomfort.
 Du kan blandt andet finde tilbud på:
- Elevationssenge
- Boksmadrasser
- Kontinentalsenge
- Sovesofaer
- Sengerammer
Er du i tvivl om, hvordan du finder den rigtige seng til dig? Du er velkommen til at prøve sengen i en af vores butikker, før du beslutter dig, eller prøve vores smarte sengeguide. Begge muligheder giver dig de bedste forudsætninger for at finde den næste seng, der passer lige til dine behov – og dit budget.

En ny seng på tilbud med samme gode kvalitet

Når du køber din nye seng på tilbud hos os, får du nøjagtig samme gode liggekomfort som de senge, vi sælger til fuld pris. Alle sengene hos Drømmeland kommer nemlig fra førende sengemærker, hvor kvalitet, komfort og design er i højsædet.

Du finder blandt andet fornuftige priser på senge og madrasser fra Nexus, der er kendt for blandt andet håndlavet kvalitet. Derudover er deres senge er fri for kemikalier og farlige restprodukter fra produktionen. For dig betyder det en seng, du sover godt og trygt i.

Kig også efter tilbud på udvalgte senge fra Magna, der er i eksklusive, skandinaviske designs. Madrasserne giver støtte til hele din krop, så du får en komfortabel liggeoplevelse. Desuden er alle deres topmadrasser i naturlatex, der er et yderst åndbart materiale. Det vil sige, at de er ventilerende, så din krop lettere kan komme af med overskudsvarmen, så du ikke vågner af ubehaget ved at have det for varmt.

Del betalingen op i mindre bidder hver måned

Har du fundet sengen, som du vil elske at falde i søvn og vågne op i, men er den ikke på tilbud? Du kan heldigvis let finansiere betalingen med vores gebyr- og rentefri finansiering. 

Med vores finansiering deler du nemlig betalingen op i mindre bidder og til et månedligt beløb, du (næsten) selv har valgt. Vær dog opmærksom på, at dit månedlige beløb afhænger af prisen på sengen.

Koster din nye seng for eksempel 30.000 kroner, kan du nøjes med at betale 499 kroner om måneden. Når du deler betalingen ud over flere måneder, kan du endda vælge en seng til en højere pris og opgradere den med en gavl eller ny dyne.

Finansieringen er helt uden renter og gebyrer. Sengen koster altså præcis det samme, uanset om du betaler det fulde beløb på én gang eller løbende. Fordelen for dig er, at du kan købe for mere og betale det samme.

Læs mere om vores gebyr- og rentefri finansiering, og følg de nemme trin i vejledningen.