Dyner og Puder

For at opnå den ideelle sovekomfort er det ikke kun et spørgsmål om at have en seng, der er tilpasset dig. Det er mindst lige så vigtigt at vælge dyne og pude, der passer til dig, din kropstemperatur, og hvordan du typisk ligger i sengen.

Er du til fiber eller dun? Uanset dine præferencer finder du lækre kvalitets dyner og puder hos os. Tag et kig på vores udvalg og bestil dine dyner og puder online. Eller kom ind i en af vores butikker nær dig og oplev vores sortiment, inden du vælger.

Brands

Billige dyner

Hos Drømmeland finder du et stort udvalg af billige dyner. Er du på udkig efter dundyner, fiberdyner eller en dyne til sommer eller vinterbrug? Så tag et kig i vores sortiment af billige dyner og puder. Alle vores dyner – både de dyrere og de billige dyner – er syet i kvadrater, så du ikke oplever, at alle dunene pludselig roder rundt nede i fodenden af dynen. Klik dig ind på de forskellige dyner og puder for at læse mere om deres fyld og vægt.

Drømmeland har jævnligt både dyner og puder på tilbud. Så hold øje med vores billige dyner og slå til, mens der er god rabat.

Allergivenlige dyner og puder

Har du allergi, kan vi hos Drømmeland præsentere dyner og puder fra Pure & Care, der som de eneste er certificeret i samarbejde med Astma og Allergiforbundet, og er helt fri for kemikalier. Hver dag bliver du udsat for allergifremkaldende stoffer. Hos Drømmeland kan du finde dyner og puder, som du kan sove trygt med. Hold øje med Astma Allergi-mærket på din nye dyne og pude. Så er du sikker på, at de er grundigt testede og fundet velegnet til folk med allergi.

Vask din dyne og pude mindst fire gange om året ved 60 grader. Så mindsker du allergi over for husstøvmider.