Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Dobbeltsenge på tilbud

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Kategorier
Størrelse (cm)
Mærker
Farve

Stort udvalg af dobbeltsenge | Sov godt | Drømmeland

Find den rette dobbeltseng
Vi bruger omkring en tredjedel af vores liv på at sove. Det er meget tid, men samtidig spiller en god nattesøvn også en vigtig rolle for både vores fysiske og psykiske helbred, og hvordan vi klarer os i hverdagen. Derfor er det også alfa og omega at have en god seng, hvor du kan sove godt og behageligt hver eneste nat, så du kan vågne veludhvilet op.
Derfor forhandler vi hos Drømmeland et stort udvalg af dobbeltsenge fra nogle af de bedste brands på markedet, så du får den helt rigtige seng, hvor du vil elske at gå til ro om aftenen. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at finde den rette seng, og derfor kan du også altid booke en sengerådgiver, der er klar til at hjælpe dig med at finde den seng, der passer bedst til dine behov.
Herunder kan du selv blive klogere på vores store udvalg af dobbeltsenge, så du kan komme til at sove i din drømmeseng.

Bredt udvalg af senge
Der er flere muligheder, når du skal finde den rette dobbeltseng. Alt efter ønsker og behov er der forskellige ting, det er nødvendigt at tage højde for, så du ender med den perfekte seng. For det først er det vigtigt, at du finder den seng, der giver dig den rette komfort og støtte, så du passer godt på din krop og kan sove uforstyrret hele natten.

Herudover er det også relevant at overveje, hvordan du bruger din seng. Måske elsker du at se tv eller læse en god bog en times tid, inden du skal sove. Og så spiller designet selvfølgelig også en rolle. For selvom vi bruger det meste af vores tid i soveværelset med lukkede øjne, så kan en god og behagelig indretning faktisk også have betydning for din nattesøvn.

Kontinentalsenge
En af de mest populære typer af dobbeltsenge er kontinentalsengen, der giver en fantastisk komfort med den ubrudte øverste madras, der giver en optimal liggeflade, fordi du slipper for en træls midterrevne. En kontinentalseng er bygget op i flere lag. Nederst er en boksmadras, herover en springmadras og øverst en topmadras.

Selvom du får en stor madras, så behøver du ikke gå på kompromis med fastheden af madrassen, der spiller en vigtig rolle for komforten. Med de fleste kontinentalsenge er det nemlig muligt at vælge mellem forskellige fastheder i hver side af sengen. Reglen for fastheden af en madras er, at jo mere du vejer, des fastere skal madrassen være. Ellers ender det enten med, at du synker for langt ned i madrassen, eller at du ligger på en madras, der slet ikke former sig efter din krop.

Elevationssenge

Et andet godt bud på en dobbeltseng er en elevationsseng , som måske særligt er et godt valg for dig, der holder af at læse i en bog eller se en smule fjernsyn inden sengetid.

Det kan også være, at du nyder at drikke morgenkaffen i sengen. Med en elevationsseng har du mulighed for at udnytte din sengs fulde potentiale og være komfortabel, uanset om det er tid til at sove eller bare slappe af.

Hos Drømmeland kan du kan blandt andet finde elevationssenge fra Svane, der skaber senge til det moderne soveværelse. Svane bruger det unikke IntelliGel i deres senge, som er resultatet af mange års søvnforskning, så du får den bedst mulige komfort og en ergonomisk

Boksmadrasser

 

Boksmadrassen er et klassisk valg, hvis du leder efter en god dobbeltseng – og måske også den mest kendte type af seng. Der er ikke så meget pjat med en boksmadras, og det er nemt at se, hvad du får: en god madras, hvor du kan sove godt og blødt de næste mange år. Hos Drømmeland har vi et bredt udvalg af boksmadrasser, og når du har fundet de to rigtige boksmadrasser, kan du vælge en 180x200 topmadras, der dækker begge boksmadrasser, så du får en stor flade på sengen.

Sov blødt og godt i dobbeltsengen

Når du har fundet den helt rigtige dobbeltseng, der passer til dine ønsker og behov, så bør du også se nærmere på vores udvalg af dundynerdunpuder og sengetøj. Ud over en komfortabel seng er det nemlig også vigtigt, at du har en behagelig og luftig dyne og en god hovedpude, der passer til dine behov.
Med godt sengetøj er du sikker på at sove blødt hver eneste nat. Samtidig spiller sengetøjet også en rolle i soveværelsets indretning, så du kan skabe en god og hyggelig stemning, inden du skal sove. Derfor finder du et bredt udvalg af lækkert og veldesignet sengetøj hos Drømmeland, der vil passe perfekt ind i det skandinaviske soveværelse.

Det er alle de enkelte elementer i soveværelset, der er med til at skabe den rette atmosfære, og netop derfor kan det både gøre en stor forskel for din søvn og for dit soveværelse, at du finder den perfekte dobbelt seng og sengetøj.