Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Boksmadrasser 90x210

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve
Mærker

Få ekstra benlængde med en boksmadras 90x210 

Nogle gange er en standard enkeltseng på 90x200 cm ikke lang nok. Er du for eksempel 190 cm, er der risiko for, at fødderne stikker ud over madrassen, så du fryser. Sådan skal det naturligvis ikke være.
Derfor forhandler vi forskellige senge på 90x210 cm, heriblandt boksmadrasser. Størrelsen er perfekt for dig, der sover alene og er tæt på to meter. Du får naturligvis god komfort, da vi har boksmadrasser fra nogle af markedets bedste leverandører. 
Vælger du en boksmadras på 90x210 cm fra os, har du derfor gode muligheder for at sove godt. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find den rette til dig.

Vælg mellem forskellige topmadrasser 

Vores senge kommer med en topmadras, og du har mulighed for at vælge mellem flere til den enkelte boksseng. Vi tilbyder dig dette, fordi en topmadras er med til at støtte din krop på de rigtige steder, så du opnår en god nats søvn.


Vælg for eksempel en topmadras med:

✔Temperaturregulerende evner, så du har en behagelig temperatur
✔Støttende egenskaber, der tilpasser sig din krop
✔Behagelige materialer, så du føler velbehag

En anden fordel er, at topmadrassen beskytter din underliggende madras mod fugt. Du kan ikke undgå at svede om natten, og med topmadrassen holder din seng lidt længere. Det er også billigere for dig at skifte topmadrassen frem for at erstatte hele din nuværende seng, der stadig har nogle gode år i sig.

Hvordan skal din boksmadras 90x210 se ud?

Synes du, at en boksseng, boxmadras eller boksmadras virker en tand for simpel? Du kan sagtens ændre udseendet på den. Alt efter hvilket mærke du overvejer, kan du nemlig vælge mellem flotte farver til sengens tekstil og ben i metal eller træ i forskellige former.


Derudover kan du sætte en flot sengegavl på. Vi har forskellige designs, materialer og farver at vælge imellem, der er med til at give dit soveværelse personlighed og en ny stil.


De forskellige løsninger giver dig mulighed for at tilpasse sengen til ethvert hjem, uanset hvilken indretning du foretrækker. På den måde kan du nyde en god nats søvn i afslappende omgivelser og i en seng, du kan lide.

Glem besværet med at transportere din madras hjem

Køb din boksmadras til den bedst mulige pris

Når du køber en ny seng hos Drømmeland, kan du gøre brug af vores 60 dages prisgaranti og dermed få sengen til den bedst mulige pris.
Vælger du for eksempel en bestemt slags boksmadras på 90x210 cm hos os, og vi bagefter sætter prisen ned indenfor 60 dage, så matcher vi prisen. Prisforskellen bliver overført til et tilgodebevis til Drømmeland. Det samme gælder, hvis du ser en identisk seng hos en af vores konkurrenter til en fast pris, der er lavere end vores.
Generelt har vi forskellige prisklasser på både senge, madrasser, sengetøj og tilbehør. Der er derfor et budget for de fleste pengepunge. For dig betyder det gode muligheder for at indrette soveværelset efter, hvad du bedst kan lide – uden at budgettet skrider. Læs mere om vores regler og vilkår for komfort- og prisgaranti.