Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Bliv guidet til valg af dyne

Skal du have en ny dyne? Det er vigtigt at du vælger den rigtige, da den har stor indflydelse på din søvn.

Det er vigtigt at  sove godt, en god søvn kendetegnes ved, at du kommer igennem søvnens fire stadier og vågner frisk og veludhvilet. Dette opnår du både ved at have en god seng, der passer til dit behov, men også at du ikke ligger og har det for varmt eller for koldt om natten. Har du tænkt over, om du ligger med den rigtige dyne?
Det giver god mening at skifte dynen ud alt efter årstiden, så du har den rigtige temperatur.Har du det varmt om natten?

Sport kan have indflydelse på at du er varm om natten, og så er der dem der naturligt er varme om natten og sparker dynen af, når det bliver for varm. Husk at luftte ud inden du går i seng i soveværelset, så der er frisk luft, og så vil det anbefales at købe en let dyne.

Føler du dig lidt kold om natten?


Det er ikke rart at vågne om natten, fordi man fryser. Andre kan bare godt lide at putte godt i en tungere dyne, der falder godt omkring kroppen. vælg en dyne med mere tyngde, eller en vinterdyne til den årstid, hvor det er koldere.


Ligger du uroligt?

Det kan ikke forklares, men nogle mennesker ligger og bevæger sig mere end gennemsnitligt i løbet af natten. Faktisk er det meget almindeligt at man vender sig mellem 8-25 gange i løbet af natten.
Hvis du føler, at du vågner mange gange i løbet af natten og ofte ændre stilling, kan du prøve med en tyngdedyne. Man siger, at en tyngdedyne skal veje 10%  af din kropsvægt, til gengæld får den kroppen til at ligge roligere under vægten af dynen.
Husk at vaske din dyne regelmæssigt og lufte den efter en lang nattesøvn, så den ikke gemmer på fugten.

sengetøj

dyne og puder

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Størrelse (cm)
Sæson
Serie
Mærker