Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Topmadras, Split

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Størrelse (cm)
Mærker

Fuldend din seng med en split-topmadras

Med en split-topmadras fra Drømmeland får du den fulde glæde af din elevationsseng. Kendetegnet ved denne type topmadras er, at du kan hæve og sænke siderne uafhængigt af hinanden. Fordelen er, at du kan hæve hovedenden i den ene side af sengen uden at genere partneren i den anden side.

Dermed kan du og din partner få den sidde- og sovestilling, der passer jer bedst hver især. Derudover har vores populære topmadrasser en række vigtige kvaliteter, der er med til at gøre din elevationsseng endnu bedre at sove på. Alt efter hvilken du vælger, får du en split-topmadras, der:

  • Er lavet af allergivenligt latex, hvor husstøvmider har svært ved at leve
  • Bidrager til en høj komfort og optimal støtte, så du får en god søvn hver nat
  • Indeholder det trykaflastende memory-skum, der former sig efter din krop
  • Er åndbar og ventilerende, så du kan komme af med varmen eller holde på den

De mange egenskaber er alle med til at bidrage til den gode søvn, der er vigtig for din livskvalitet. Med den rette topmadras undgår du både unødvendig slid og tilfører ekstra komfort til din elevationsseng.
glad-par3.jpg

Hvilken slags split skal min topmadras have?

Hos Drømmeland har vi forskellige topmadrasser med split, som du kan vælge mellem: U-split, H-split og split som lynlås. Fordelen ved dem alle er, at du bibeholder den fulde funktion af din elevationsseng, uden at du forstyrrer din sengekammerat.

Hvis du primært vil hæve og sænke hovedenden på din elevationsseng, så er en topmadras med U-split en god idé. Her hænger madrassen sammen i midten og fodenden, mens den er delt i to ved hovedet. Dermed har den form som et ‘U’, så du kan sidde behageligt, mens den anden person ligger ned.

Ønsker du også at kunne hæve fodenden, skal du vælge en H-split topmadras. Den har split i begge ender, da den kun hænger sammen på midten og er derfor formet som et “H”. Med en H-split topmadras kan du altså indstille begge siders hoved- og fodende
helt individuelt. Brug det rette lagen til H-split topmadrasser, så du undgår revnen i midten.

Derudover har vi en tredje split-variant med lynlås. Her kan du selv opdele topmadrassen helt eller delvist ved hjælp af lynlåsen i midten. På den måde kan du opdele madrassen efter behov – eller lade den forblive lynet sammen.

sengelinned-efterår.jpg