<

Gode råd til at opnå Sund søvn

Søvn, på linje med mad og væske, er et af kroppens helt basale behov. Det er vigtigt at få nok af den – uden dog at få for meget – så det gælder om at dosere søvnen, så du dels sover på de rigtige tidspunkter, dels opnår den sunde søvn.

sund søvn

Ikke alle har behov for lige meget søvn, og vores alder har noget at sige om, hvor meget vi bør sove hver nat for at være helt udhvilede. En tilstand rigtig mange har glemt, hvordan føles. Et voksent menneske har brug for syv-ni timers søvn i døgnet, hvilket gør sengen til det møbel i hjemmet, vi sammenlagt tilbringer mest tid i. Og netop derfor er det så vigtigt, at din seng passer til lige netop dig.

Der er i forvejen mange ting, der truer den sunde søvn – stress, stimulanser som fx kaffe og energidrikke, samt kunstigt lys fra bl.a. tv og smartphones er blot nogle af dem – så der er ingen grund til at gøre det sværere at sove godt end allerhøjst nødvendigt.

Her hos Drømmeland er vi eksperter i at hjælpe dig med at finde den helt rette seng, som opfylder alle dine ønsker og behov. Alle mennesker er forskellige, og den seng, der er optimal til dig, er det måske ikke til din partner. Det afhænger alt sammen af fysiologi (højde, drøjde, eventuelle rygproblemer, mv.) og præferencer. Vi er specialister på området og hjælper hellere end gerne med råd og vejledning, så hvis du kigger forbi, finder vi den perfekte seng til lige netop dig.