Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Nexus

Nexus - sov trygt i kvalitetssenge

Læs mere om Nexus her
Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Kategorier
Bredde (cm)
Vis alle
Længde (cm)
Farve

Komfortable senge hvor alle kan ligge godt

Med en seng fra Nexus får du lækker, håndlavet kvalitet med mange individuelle tilpasningsmuligheder. Blød, fast, smal, bred eller midt imellem? Uanset dine behov og ønsker, kan du sammensætte en Nexus-seng, der er den helt rigtige for dig – både fysisk og stilmæssigt.

Senge tilpasset dit liv

Senge fra Nexus er udviklet i Skandinavien til livet i Skandinavien. Det gælder både det knivskarpe og rene design samt den gode kvalitet og de slidstærke naturmaterialer. Nøgleordet er komfort. Og vores senges avancerede konstruktion betyder, at vi kan gøre det yderst komfortabelt for langt de fleste.

Ingredienserne i en god nats søvn

Skønhed kommer indefra. Også i en Nexus-seng. Det hele er bygget op om den kraftige ramme af FSC-certificeret træ, der både er slidstærkt og skåner miljøet. Oven på ligger madrassen. Det er den del af sengen, der kommer på hårdest arbejde, og derfor har vi forsynet den med ikke bare et enkelt, men to lag kvalitetsfjedre fremstillet i Danmark.  Du kan få madrassen i hele fire fastheder, alt efter hvad du foretrækker.

Nexus fastheder

topmadras
Topmadrassen der lader din krop ånde
Øverst er der topmadrassen, der er et kapitel for sig. Den er udført i 60% Øko-Tex certificeret naturlatex, der understøtter din krop og lader den ånde. Det hele er betrukket med slidstærke tekstiler, der ligeledes er Øko-Tex certificerede og fri for skadelige stoffer. Lige som resten af sengen. Til glæde for dig, for miljøet og for indeklimaet i dit soveværelse.

Gennemført fra ende til anden

En skandinavisk seng går selvfølgelig ikke på kompromis med hverken kvalitet eller design. Vores senge bygges i hånden af dygtige fagfolk i Estland på samme fabrik som nogle af verdens fineste senge. De tager sig af alt fra samling af trærammen til lægning af fjedre og montering af tekstiler. Det betyder også, at du har mulighed for at tilpasse sengens størrelse til dine behov og din magelighed.

Samme omhu gælder designet. Det er klassisk og stilrent med en finish-grad, der er gennemført til mindste detalje. For eksempel sidder alle syningerne lige over hinanden. Ingen hurtige hovsa-løsninger her.

Nexus i et hav af farvekombinationer!
Du kan vælge mellem seks standard farver og yderligere ca. 200 specialfarver til din Nexus seng, og din yndlingsfarve går igen indvendigt, for alle vores senge er fuldpolstrede. En lille ting, som øjet bemærker.
Nexus standard farver:

Nexus farver på stof

25 års garanti - tryghed for dig

En Nexus-seng vil tage sig godt ud i mange år, fordi tekstilerne er slidstærke og håndværket er af bedste kvalitet.
Derfor kan vi uden at blinke give dig 25 års garanti på brud på sengerammer og fjedre. Motorerne i elevationsengene har markedets bedste garanti på 8 år.
garanti

Vi bygger sengen til dig

Der er mange måder at sove godt på i en Nexus-seng, og den kan altid tilpasses din krop, dit soveværelse og din smag. Hvad enten du vælger en kontinentalseng, en boksseng eller en elevationsseng.

Selv om vores senge passer til langt de fleste mennesker, bygger vi din Nexus-seng særligt til dig. Når du har fundet den bredde, længde og fasthed, der passer dig, går vi i gang på fabrikken.

Nexus - Et bredt udvalg af senge i den bedste håndværkskvalitet