Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Senge i 80x190

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Kategorier
Mærker
Farve

Fald i søvn i en flot seng 80x190

En enmandsseng er typisk 90x200 cm. Men nogle gange kan man have brug for en smallere og kortere seng, for eksempel hvis du har et lille soveværelse. Det er her, vores 80x190 senge kommer ind i billedet. Med dem får du en behagelig madras med fjedre, der sørger for, at din krop får den helt rigtige støtte.


Samtidig har du – alt efter hvilket mærke du kigger på – mulighed for at vælge mellem sengerammer i forskellige farver og med sengebord eller sengeskuffe. Der er altså god mulighed for at finde en seng på 80x190 cm, hvor du sover godt de næste mange år.


Se dine muligheder her på siden, og bestil nemt en enkeltmandsseng i dag.

En seng 80x190 med komfort og flot design

Der er flere fordele ved vores senge på 80x190 cm. En af dem er, at du naturligvis får den samme gode kvalitet som vores store dobbeltsenge. Vi udvælger nemlig kun senge og madrasser fra brands, hvor der er fokus på holdbare materialer og optimal liggekomfort.

En anden bonus ved en 80x190 seng fra Drømmeland er, at den kan være i ethvert soveværelse. Den er mindre end en almindelig enkeltseng, og størrelsen passer især godt til dit barn, der skal have sin første voksenseng, men også dig der for eksempel ikke er så høj. 

Brug sengen i børneværelset, gæsteværelset eller dit eget soveværelse, hvor du måske ikke har plads til en trekvartseng. Med en enkeltseng fra Drømmeland er der ingen grund til at være bekymret over komforten.

Hvilken ny seng på 80x190 cm skal du vælge? 

Når du leder efter den rette enkeltmandsseng, er der flere kriterier, du bør kigge efter. Her er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med hverken komfort eller præferencer. En sund nattesøvn er afgørende for dit helbred. Derfor skal du sikre dig, at sengen:

• Er den rette type seng, der opfylder dine behov for at kunne hvile og sove uforstyrret hele natten
• Har den rette madras og fasthed, så du får optimal liggekomfort, mens dine skuldre og nakke synker behageligt ned i madrassen

Det er meget individuelt, hvilke præferencer du har, når du skal finde en god seng på 80x190 cm.

Bliv vejledt i en af
vores butikker, eller prøv vores online sengeguide. Begge muligheder giver dig gode forudsætninger for at finde den enkeltseng, der passer til dig.

Passer din nye madras faktisk til dig?

Har du købt en af vores enkeltsenge, og viser den sig at være for hård eller blød? Så kan du skifte fastheden én gang. Hos Drømmeland tilbyder vi nemlig 100 nætters ombytningsret på alle løse madrasser, der fås med forskellige fastheder.

Har din enkeltseng en løs madras med en udskiftelig kerne, har du altså mulighed for at ændre fastheden. Fordelen er, at du kan mærke efter, om din nye madras faktisk passer til dig, når du sover.

Glem ikke, at vi har mange andre gode enkeltsenge i forskellige størrelser. For eksempel har vi senge på 80x200 cm, 90x190 cm og 90x210 cm.

Desuden kan du finde både boksmadrasser, elevationssenge og plansenge i disse mål, alt efter størrelse og mærke du vælger.

Oplev professionel rådgivning og vejledning


Hos Drømmeland er vi dedikerede til at hjælpe dig med at finde præcis den seng, der passer til dig. En god nattesøvn er nemlig uvurderlig, og vi ønsker, at alle sover godt.

Vi har noget for alle – hvad end du har brug for en flot sengeramme, en ny topmadras eller et tredje behov. Med vores udvalg og rådgivning kan du dermed få en enkeltseng, der bidrager til din gode søvn. 

Gratis levering og mulighed for opbæring


Det er de færreste af os, der har nemt ved at løfte og bære en seng. Derfor får du  gratis levering af alle senge på alle senge i hele Danmark, undtagen ikke-brofaste øer. Så skal du ikke bekymre dig om at skulle fragte sengen selv. 
Som udgangspunkt leverer vi din seng til kantstenen, men du kan også få sengen båret ind i eksempelvis dit soveværelse. Hvis du vil af med den gamle seng, tager vi den med retur. 

Du skal blot sikre dig, at vi tilbyder de ekstra services ved dig, når du indtaster din kontaktinformation i kurven.