Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Senge i 140x210

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Kategorier
Mærker
Farve

Sov godt hver nat i en seng 140x210

Vil du gerne sove i en god trekvartseng, men er der ikke nok plads til de lange ben? Løsningen finder du hos Drømmeland. Vi har flere typer senge på 140x210 cm, hvor dine fødder har 10 cm ekstra at gøre godt med, så du ikke vågner op med kolde tæer. 

Du kan blandt andet finde:

  • Elevationssenge:  For dig, der gerne vil se TV i sengen eller få hævet trætte fødder
  • Boksmadrasser: For dig, der ønsker sig en klassisk drømmeseng i et enkelt design
  • Kontinentalsenge: For dig, der vil have en høj seng og eksklusiv hotelstemning
  • Plansenge: For dig, der drømmer om en minimalistisk seng i en smuk ramme

Samtidig venter dig flotte tekstiler og farver, så din lille dobbeltseng også ser indbydende ud. Dermed giver sengen dig ikke bare en optimal søvn. Den ser også flot ud og passer til dit soveværelse. 

Hos os sover du altid i god kvalitet

Det er essentielt at have en komfortabel seng, hvor du hver nat kan sove godt. En god nattesøvn er nemlig alfa og omega for, at du kan føle dig udhvilet. Samtidig er din skønhedssøvn en vigtig faktor for et godt helbred. 

Hos Drømmeland kan du regne med, at din nye seng er af god kvalitet. Vi forhandler nemlig 140x210 senge – og mange andre størrelser – fra førende sengemærker, hvor støtte, komfort og design er i højsædet.

Oplev internationale og danske mærker som Auping og Tjørnbo, hvor du får prisbelønnet design og luksuriøse madrasser med komfortzoner. Madrasserne giver en god aflastning og støtte til hele din krop, så du får en komfortabel liggeoplevelse.

Hvis du leder efter en ekstra lang trekvartseng af høj kvalitet, har du derfor gode muligheder hos os. 

Hvilken slags 140x210 cm seng passer til dig?

Du har styr på størrelsen, men ved du også, hvilken slags seng du skal vælge? Svaret afhænger af flere faktorer, for eksempel om du sover alene, har særlige skavanker eller har ønsker til sengens funktioner og design.

For eksempel er vores kontinentalsenge oplagt for dig, der ønsker en seng med flere madrasser og en mere voluminous fremtoning end normale senge. Kan du lide at se TV i sengen, eller har du ledsmerter? Er svaret ja, bør du overveje en elevationsseng og eventuelt en trykaflastende topmadras.

Kom forbi en af vores butikker, hvor du kan prøve nogle forskellige modeller, før du beslutter dig. Vi har også en smart sengeguide. Begge muligheder giver dig gode forudsætninger for at finde den type 140x210 seng, der passer til dine behov. 

Find den rigtige madras til din 140x210 seng

Vidste du, at du i gennemsnit bruger mellem 49 og 63 timer i sengen hver uge? Foruden type af seng bør du derfor vælge en madras, der passer til din kropsform og sovepræferencer. 

Hvor hård eller blød din madras skal være, afhænger af din kropsvægt, kropsbygning og foretrukne soveposition. Det vigtigste er, at ryggen er i en vandret position, når du ligger på siden. Så sikrer du dig en behagelig liggekomfort hele natten.

Hver krop har forskellige behov, og en sund nattesøvn er afgørende for dit helbred. Derfor skal du ikke blot kopiere din vens, kollegas eller partners valg, der måske har helt andre krav end dig. 

En god topmadras er prikken over i’et

Hos Drømmeland fås vores senge med en god topmadras. Den giver den sidste vigtige støtte, og så bestemmer den komforten i sengen, så du opnår en god nats søvn. 

Alt efter hvilken seng du kigger på, har du forskellige valgmuligheder, når det kommer til topmadrassens egenskaber. Hvad du skal gå efter, afhænger af dine behov. Vælg for eksempel en topmadras, som er:

  • Temperaturregulerende, som er særligt godt for dig med hedeture
  • Allergivenlig, som er særlig god for dig, der ikke vil sove med husstøvmider

En sidegevinst er, at vores topmadrasser beskytter din underliggende madras mod fugt. Du afgiver nemlig sved om natten, og med topmadrassen forlænger du din sengs levetid. 

Test din nye 140x210 seng i 100 nætter

Når du overvejer en ny 140x210 seng, er det svært at vurdere, om den kan give dig en god søvn i mange år. Det er, hvad end du står i butikken eller køber den online. For det er først, når du har prøvet at ligge i sengen, at du for alvor ved, om den passer. 

Hos Drømmeland tilbyder vi derfor 100 nætters ombytningsret på alle løse madrasser, der fås med forskellige fastheder. Fordelen er, at du kan mærke efter, om din nye madras faktisk passer til dig, når du sover. Gør den ikke det, kan du let få ændret fastheden.

Bemærk, at du ikke kan bruge ombytningsretten på vores boksmadrasser, da de sidder fast på rammen og derfor ikke er løs. Desuden gælder ombytningsretten én gang pr. madras. 

Vores erfarne kundeservice kan også rådgive dig online, ligesom vi har mange artikler om at sove sundt, som kan hjælpe dig til at tage de helt rigtige valg for din nattesøvn.