Møbler

Hos Drømmeland tilbyder vi både senge, dyner, boligtekstiler og møbler til soveværelset. Vi kan hjælpe dig med at indrette hele dit soveværelse – uanset om du mangler nye møbler til soveværelset, eller om du bare skal bruge en behagelig dyne eller nyt, lækkert sengetøj.

En god seng og bløde dyner er vigtigt for din nattesøvn. Men det er nu også rart at kunne finde rundt i sit tøj om morgenen, og måske have plads til en god bog på et sengebord ved siden af sengen. Hos Drømmeland har vi alt i møbler til soveværelset – fra komfortable senge til funktionelle sengeborde og garderobeskabe i flot design.

Her på siden finder du vores sengeborde, kommoder og garderobemøbler til soveværelset. 

Møbler til soveværelset i nordisk design

Hos Drømmeland samarbejder vi med en række nordiske leverandører. Se eksempelvis vores Kaagaard sengeborde i dansk design. Der får du møbler til soveværelset i den bedste møbelsnedkerkvalitet fremstillet efter din bestilling. Designet er enkelt og med rene linjer, der passer godt til den nordiske stil.

Går du efter lette møbler i soveværelset, som ikke gør indretningen for tung? Så tag et kig på vores Svane sengebord i gennemsigtigt akryl. Gennemsigtige møbler er meget populære, og de er lette at indrette med, da de visuelt ikke optager plads i boligen. 

Garderobemøbler til soveværelset

Kaagard er blandt vores faste leverandører, når det gælder garderobemøbler til soveværelset. Det danske firma har eksisteret siden 1960 og fremstiller senge, kommoder, sengeborde og lignende møbler til soveværelset i tidløst design og lækker kvalitet.

Går du efter møbler til soveværelset med en lukket sokkel eller med ben, som giver et mere luftigt udtryk? Vi har et stort udvalg af kommoder og garderobeskabe, så du kan vælge netop det look, du foretrækker til dit hjem.

Se eksempelvis vores Kaagaard 7 skuffers kommode, der med sine 50 cm og 124 cm højde er nem at finde plads til, hvis du ellers har ikke meget rum til nye møbler i soveværelset. Kommoden fås i flere farver fra et lyst look i hvid til et mere naturligt udtryk i mørke eller lyse træfarver.

Vi har også nogle lavere garderobemøbler til soveværelset. Eksempelvis er kommoden på 56 cm god til værelset med skråvægge, eller hvis du skal have billeder eller møbler hængende på væggen over kommoden.

Levering af møbler til soveværelset

Når du klikker dig ind på de forskellige møbler til soveværelset, kan du læse mere om vores aktuelle leveringstider. Vi bestræber os på at levere så hurtigt som muligt. Nogle af vores møbler bliver dog fremstillet på din bestilling, og det kan give en leveringstid på 1-2 uger.

Kontakt os gerne, hvis du har særlige ønsker til levering af dine møbler til soveværelset.