Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Sengegavl, Træ

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Farve
Bredde (cm)

Find smukke sengegavle i træ

Vil du gerne skabe en hyggelig stemning i dit soveværelse? Så er der flere måder, du kan gøre det på. En af dem er ved at tilføje en smuk sengegavl i træ, og sådan en finder du hos Drømmeland. 
Med vores udvalg kan du se frem til træ i høj kvalitet, der er med til at forny dit soveværelse. Derudover er vores sengegavle i træ med til at: 
• Tilføre personlighed og stil til din seng
• Beskytte din væg mod slid og misfarvning
• Give bedre komfort end en kold væg
Der er altså flere fordele ved at have en sengegavl fra Drømmeland. Udforsk derfor vores udvalg her på siden, og vælg den model, der passer til din øvrige indretning og sengens bredde. Bemærk, at de gavle, vi har i træ, kun passer til specifikke senge og derfor ikke kan sammensættes med alle vores senge.

En flot sengegavl i træ kan give et stilfuldt look 

Foruden at tilføre rummet stil og fremhæve sengen bidrager sengegavlen til et godt sengemiljø. Og netop et godt sovemiljø er med til at gavne kvaliteten af din søvn. For studier viser, at et soveværelse, hvor der er tænkt over indretningen, gør dig mere udhvilet.


Det er en af årsagerne til, at vi hos Drømmeland har sengegærde og sengegavle i træ, som passer smukt ind i den minimalistiske og moderne indretning. For os er det nemlig vigtigt, at du kan sove godt og sundt hele natten.


Med en sengegavl har du altid en pæn afslutning, så sengen ikke står helt bart op ad væggen. Suppler med flotte puder og måske et sengetæppe, der fuldender sengen. Se vores samlede udvalg af sengegavle og hovedgærder, hvis træ ikke er dig.

Hvilken træsengegavl skal du vælge?

At vælge den rette sengegavl i træ handler om at kombinere personlig smag med funktionalitet. Sengegavle fås nemlig i flere farver, træsorter og størrelser, så du kan finde en, der passer til både din enkeltseng såvel som dobbeltseng.


Overvej din stil: Tænk over din nuværende indretning og personlige præferencer. Er du til den moderne sengegavl i lyse farver eller et råt udtryk? Vores udvalg passer både ind i det klassiske såvel som det mere moderne soveværelse, 


Vælg den rigtige størrelse: Den samme sengegavl passer ikke nødvendigvis til alle senge. Mål derfor både bredden på din seng, og vælg en sengegavl i træ, der passer til. Har du eksempelvis en seng, som er 140 cm bred, vil en sengegavl i samme størrelse skabe et harmonisk udtryk. 

Hos Drømmeland kan du finde sengegavle i træ til både enkeltsenge og dobbeltsenge. Er du i tvivl om udvalget, så tøv ikke med at , og snak med vores dygtige sengerådgivere. Så får du den rette vejledning til at træffe den bedste beslutning.

Find mere tilbehør til din sengegavl

Er der noget så behageligt som et velindrettet soveværelse, som giver dig ro i kroppen? Det er der i hvert fald mange, der godt kan lide. Derfor giver det god mening at indrette soveværelset på en måde, der giver dig ro. En gennemsnitlig dansker bruger trods alt en tredjedel af livet på langs. 

Placér for eksempel et pænt sengebord på hver side af sengen, så du kan have dine vigtigste ting tæt på dig. Med et par puder i ryggen vil du sidde behageligt i din seng med gavl, så du kan lade dig opsluge af en god bog eller nyde morgenavisen. 

 Du kan også rede sengen med et flot sengetæppe. Ved at gemme synet af dyner væk kan du på et øjeblik give soveværelset et ryddeligt udtryk. Med vores gode kvalitet og tidløse designs kan du finde et passende tæppe til din seng. Læs flere af vores tips til indretning af soveværelset, så du sover endnu bedre.

Vi rådgiver dig om alt fra søvn til indretning

Når du skal vælge en flot sengegavl i træ fra Drømmeland, er du aldrig langt væk fra god vejledning. Vi rådgiver nemlig ikke kun om, hvordan du får en sund søvn, og hvad der er en god seng for netop dig. Vi hjælper også gerne med at indrette dit soveværelse.

Målet er at sikre dig den allerbedste nattesøvn de næste mange år. Derfor svarer vi på alle dine spørgsmål om, hvordan man får en god søvn og en fin indretning i soveværelset. 


Det gør, at du har gode forudsætninger for at finde sengegavle og andet tilbehør, der matcher din stil og dine behov. Dermed kan du falde i søvn i de bedste omgivelser for dig og vågne veludhvilet op.