Lifetime

Børn skal lege, opdage og have det sjovt

Under det motto har danske Lifetime produceret børnesenge og møbler siden 1972, og leverer i dag til nogle af markedets bedste og mest fantasifulde børnesenge og -møbler over hele verden.

Se alle vores børnesenge fra Lifetime her >>

Sengen DER VOKSER MED BARNET

Når du køber børnesenge og -møbler fra Lifetime får du næsten uanede indretningsløsninger og kan vælge mellem et stort sortiment af senge, møbler og tilbehør. Som udgangspunkt er sengene fra Lifetime bygget op omkring en basisseng med et madrasmål på 90x200 cm. Med den seng som udgangspunkt for børneværelset, kan indretningen og funktionaliteten justeres til det voksende barns behov - og dybest set følge dem langt op i teenage årene.

Dansk håndværk og designtradition

Som alle andre senge og møbler i Drømmelands sortiment, er Lifetime udvalgt på grund af den gode kvalitet der gennemsyrer produkterne - lige fra sengerammer og madrasser til bogkasser og greb. Sengene er fremstillet i massivt fyrretræ der kommer fra bæredygtige svenske skove, hvor træerne har fået lov til at vokse langsomt hvilket resulterer i træ med en tættere og mere solid struktur. De hvidpigmenterede senge fremstår med synlige knaster der giver træet liv og de lakerede senge er fremstillet af knastfrit træ så farven fra knasterne ikke trænger igennem lakken.