Soveværelset

Boligtekstiler skaber hygge og kan være en nem måde at skifte lidt ud i indretningen i dit hjem. Et nyt look i dit soveværelse kræver eksempelvis ikke, at du skal investere i en ny, dyr seng. Nye lagner, sengetøj eller et lækkert nyt sengetæppe kan gøre meget, når du trænger til forandring. I stuen kan du på samme måde friske op og få nye farver i dit hjem med pyntepuder til sofaen eller med en varm plaid, der kan hygge og varme dig på kølige vinteraftener med en god bog eller tv-serie.
Her på hjemmesiden kan du dykke ned i vores udvalg af boligtekstiler til gode priser.

Brands

Boligtekstiler til soveværelset

Hvis du søger efter nye boligtekstiler til soveværelset, så tag et kig på vores udvalg af bløde og behagelige lagner, dynebetræk og sengetæpper.

Hos Drømmeland har vi følgende lagner:

Drømmeland fører desuden et stort udvalg af boligtekstiler til dyner og hovedpuder. Vi har hovedpudebetræk med eller uden spejlkant, boligtekstiler i økologisk bomuld eller ekstra blød bomuldssatin. Du kan vælge betræk i hvide toner, blå tern, mønstre eller striber, så du kan indrette med dine yndlingsfarver eller holde en let og lys stil i dit soveværelse. Og vi har naturligvis sengelinned, der falder i børnenes smag.

Du finder alle vores boligtekstiler til dyner og hovedpuder, når du klikker ind på Sengelinned

Boligtekstiler fra Turiform 

Drømmeland leverer boligtekstiler bl.a. fra sengetøjsmærket Turiform. Turiform er grundlagt af tekstildesigner Turi Tobiassen og har eksisteret i over 20 år. Stilen i hendes boligtekstiler bygger på enkelhed og kvalitet til gode priser, og mange af tekstilerne er efterhånden af økologiske kvaliteter. Vil du gerne handle etisk og miljøvenligt, når du forbruger, så er Turiform boligtekstiler et rigtig godt valg.

Køb boligtekstiler online eller i vores butikker

Hos Drømmeland finder du både boligtekstiler i vores butikker rundt omkring i landet og her i vores online shop. Så kan du selv vælge, om du foretrækker at shoppe boligtekstiler på internettet og få leveret din pakke direkte til døren. Eller om du hellere vil forbi din nærmeste Drømmeland butik og se og mærke på kvaliteterne af vores boligtekstiler. Det er helt op til dig. Du har naturligvis 14 dages returret, hvis du fortryder dit køb af boligtekstiler.