Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Latex topmadrasser 180x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Madrastyper
Mærker

Find en god latex-topmadras 180x200 

Forny komforten i din 180x200 dobbeltseng med en latex-topmadras fra Drømmeland. Den er både allergivenlig, yder god støtte og hjælper dig med at holde en stabil temperatur. Det er uanset, hvordan du ligger, eller hvad din kropsvægt er.

Desuden kan du få vores latex-madrasser med split. Hvis I er to om at ligge i sengen, kan både du og din partner hæve og sænke hver jeres hoved- eller fodende. Det er helt uden at påvirke den andens topmadras.

Bliv klogere på fordelene ved en 180x200 topmadras med latex herunder, og find den rette for dig. 

Derfor bør du have en latex-topmadras

En god topmadras øverst på din seng betyder en lang række fordele. Blandt andet 

giver en topmadras det sidste og vigtige komfortlag til sengen. Den skåner også selve madrassen for slitage, støv og fugt.

Er din nye topmadras med latex, får du endnu flere fordele. For eksempel er latex trykaflastende og følger kroppens kurver, uanset hvordan du ligger, eller hvad din kropsvægt er.

En anden sidegevinst er, at latex er et åndbart materiale, der hjælper dig med at komme af med overskydende varme. Desuden har husstøvmider og bakterier svært ved at overleve i topmadrassens struktur – perfekt for dig med allergi.

Med en ny latex-topmadras kan du altså få en bedre nattesøvn og forlænge sengens levetid. 

Find den rette latex-topmadras 180x200

Hos Drømmeland har vi forskellige latex-topmadrasser på 180x200 cm. Hvilken en, du skal vælge, kommer an på dine behov, og hvilken seng du har. Hos Drømmeland får du heldigvis kun topkvalitet, og vi er altid klar til at vejlede dig.

Som udgangspunkt bør du vælge din latex-topmadras ud fra, hvad der virker mest behageligt for dig. En ny topmadras kan ikke gøre din seng blødere eller hårdere, men den fungerer som et ekstra lag af komfort.

Hvis du har en elevationsseng, bør du vælge en 180x200 topmadras med split. Så kan du og din partner kan hæve og sænke hver jeres hoved- eller fodende, uden at det påvirker den andens topmadras. 

Altid klar med hjælpsom rådgivning

Det kan være svært at finde en god topmadras for netop dig. Pris, materiale, design – hvad skal du vælge? Derfor er vi altid klar til at guide dig igennem labyrinten af valgmuligheder. 

Vi har nemlig uddannede sengerådgivere, der er klar til at vejlede om at finde topmadrassen til din 180x200 seng ud fra dine præferencer. 

I butikkerne kan du også prøve vores udvalg og dermed få en bedre fornemmelse af, hvad du ligger bedst på. Bagefter kan du trygt bestille topmadrassen online, velvidende at du har valgt den rigtige model for dig. 

Få gratis finansiering på din nye topmadras

Det kan være fristende at købe en billig topmadras med latex, hvis du gerne vil spare penge. Men pris og kvalitet hænger ofte sammen. Køber du en i dårlig kvalitet, kan du derfor blive tvunget til at købe en ny topmadras om nogle få år.

Heldigvis har vi hos Drømmeland ofte tilbud på topmadrasser, og vi har generelt mange forskellige prisklasser på hele hjemmesiden. Dermed kan du få den helt rette latex-topmadras på 180x200 cm uden at gå på kompromis med behov eller pengepung.

Vi tilbyder også gebyr- og rentefri finansiering. Det vil sige, at du deler betalingen op i mindre bidder og til et månedligt beløb, du (næsten) selv vælger.

Selv hvis du har fundet en god latex-topmadras til din 180x200 seng, som ikke er på tilbud, har du mulighed for at få råd til den. Bliv klogere på, hvordan vores gratis finansiering fungerer. 

Sådan kan din topmadras holde længere

Når du har en lækker topmadras øverst på din seng, betyder det, at din underliggende madras ikke udsættes for nær så megen slitage. Dette slid tager din topmadras i stedet, og det er væsentligt billigere at udskifte en topmadras frem for hele sengen. 

Hvis du gerne vil passe godt på din topmadras, kan du beskytte den med en rullemadras. Den absorberer overskydende fugt fra din krop og er nem at vaske. Dermed fastholder du en god hygiejne i sengen og beskytter topmadrassen.

Sørg i øvrigt for at lufte ud i soveværelset hver dag, og læg topmadrassen udenfor hver tredje måned, så den får en hurtig opfriskning. Tag også din dyne og rullemadrassen med nu, hvor du er i gang. Det har de alle godt af. 

Læs mere om, hvordan du kan få sengen til at holde længere.