Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

VI DOBLER DIN DONATION!


Hver gang Drømmeland modtager en donation til en hjemløs giver Drømmeland tilsvarende beløb


Januar og februar er de koldeste måneder i Danmark, især nu. Her rammer kulden ekstra hårdt for dem uden et hjem og en seng at sove i. 

Det koster Kirkens Korshær 350 kr. at have en hjemløs overnattende. De mennesker der overnatter her, kæmper med bl.a. hjemløshed, ensomhed, social isolation, psykiske og fysiske lidelser, fattigdom og afhængighed af rusmidler. De lever på gaden det meste af tiden og har ingen andre steder at tage hen.

For 175 kr. kan du give en hjemløs overnatning inde i varmen hos Kirkens Korshær.
Det kan lade sig gøre fordi for hver donation giver Drømmeland det tilsvarende beløb, så vi sammen kan give de hjemløse endnu mere varme i de koldeste måneder.

Scan QR-koden til højre og donér allerede i dag.
QR-kode.jpg

- Mennesker i hjemløshed har intet varmt hjem, hvor de kan søge hen, når mørket falder på, og kulden bider. Intet sted, hvor de kan sænke skuldrene og slappe af.

Jeanette Bauer
Chef for Kirkens Korshær

- Fordi man er hjemløs, mister man ikke retten til at være menneske

Jens
Tidligere bruger af Natcaféen på Hillerødgade

Hvem er Kirkens Korshær:

Kirkens Korshær har hjulpet socialt udsatte mennesker i Danmark siden 1912. Med udgangspunkt i værdierne nærvær, omsorg og respekt, hjælper de alle, der har behov for det, uanset tro, race eller køn.
I dag er de til stede i 32 byer i Danmark. Her hjælper de via dag- og natvarmestuer, herberger, børnefamiliestøttende arbejde og Sct. Nicolai Tjenesten, som er en telefontjeneste for ensomme mennesker, samt Arresthustjenesten, en besøgsordning, der hver dag besøger varetægtsfængslede mennesker i arresthuse landet over.
Kirkens Korshær har 7 overnatningstilbud, 4 natvarmestuer (som har åbent hele året) og 3 nødovernatningstilbud i Danmark (som almindeligvis har åbent under vinteren fra oktober -slut marts). 4 i København og 3 natvarmestuer i hhv. Aarhus, Aalborg og Odense.
De mennesker der overnatter hos Kirkens Korshær, kæmper med bl.a. hjemløshed, ensomhed, social isolation, psykiske og fysiske lidelser, fattigdom og afhængighed af rusmidler. De lever på gaden det meste af tiden og har ingen andre steder at tage hen.


seng.JPG

- Kontakten og relationen til medarbejderne på natvarmestuerne er en måde at få folk ind og begynde at kunne hjælpe dem op. Og netop en organisation som Kirkens Korshær er rigtigt gode til at hjælpe og give rum til denne gruppe og møde dem, hvor de er.

Lars Benjaminsen
Seniorforsker i VIVE

Gode drømme starter her

Vi har alle forskellige behov når det kommer til hvilken type seng vi sover bedste i, samt den fasthed vi ønsker i madrassen. I kan vælge forskellige fastheder i hver side på alle dobbeltsenge, og derudover den type seng der er ergonomisk korrekt for jer.
Vi har 48 års erfaring med at sælge senge, skal vi finde en til dig?

Find en butik nær dig