Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Tempur

Pionerer indenfor søvnteknologi

Tempur har et ønske om at give dig den bedst mulige nattesøvn, og de er drevet af en passion for innovation. Tempur har udviklet madrasser, som er designet til at tilpasse sig din kropsform, absobere bevægelse og aflaste tryk. Dette sikrer at du får den unikke støtte og komfort, som din krop har brug for. 

Personlig kropsstøtte

Tempur senge er designet med materialer, som reguleres efter din form og vægt samt gennemsnitlig temperatur i soveværelset. Dette betyder at materialet kan komprimere, blive blødere og tilpasse sig, så du ligger i den bedst mulige soveposition med den optimale støtte. Uanset hvilken position, du finder mest behagelig, tilpasser Tempur sig dig.

Oplev komfort fra rummet

Tempur materialet er oprindeligt udviklet til astronauter, som blev designet af NASA i 1970'erne. Nu er denne teknologi kommer ind i soveværelset, da materialet fordeler vægt og tryk ligeligt. Tempur materialet er i alle madrasser og puder fra Tempur, som er det eneste madrasprodukt, der er anerkendt af NASA og certificeret af Space Foundation. 

Find den rette seng for dig

En Tempur seng kan være god for dig, som døjer med ryg- og nakkeproblemer, da de giver en ekseptionel støtte som er særlig velegnet, hvis man oplaver disse problemer. Hertil kan du finde den rette seng for dig, uanset om du ønsker en funktionel seng med elevations eller blot en enkel boksmadras. 

Se alle Tempur senge her