Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Oplev komfort fra rummet

TEMPUR® er et visko-elastisk og temperaturfølsomt materiale, der blev udviklet af NASA i 1970´erne for at give støtte og beskytte astronauter under raketopsendelse. De havde brug for en speciel måde at fordele vægt og tryk ligeligt på under raketopsendelse.

Efterfølgende har TEMPUR® videreudviklet denne teknologi og skabt en kollektion af madrasser og hovedpuder, der er designet til at tilpasse sig din kropsform, absorbere bevægelse og aflaste tryk alle de rigtige steder – hvilket er nøglepunkterne for en understøttet og roligere søvn.

TEMPUR® er det eneste madras- og hovedpudebrand, der er anerkendt af NASA og certificeret af US Space Foundation.Personlig kropsstøtte


Senge fra TEMPUR® er lavet i materialer, som reguleres efter din form og vægt samt gennemsnitlig temperatur i soveværelset.
Det betyder, at materialet kan komprimere, blive blødere og tilpasse sig, så du ligger i den bedst mulige soveposition med den optimale støtte. Uanset hvilken position du finder mest behagelig, tilpasser TEMPUR® sig din krop.

UNIK KROPSSTØTTE

ØJEBLIKKELIG AFLASTNING
FREMRAGENDE KOMFORT

Pionerer inden for søvnteknologi

Med TEMPUR® Promise kollektionen har du mulighed for at nyde den velkendte, gode komfort og støtte samtidig med, at du får et gennemført og ensartet look.
Det enkle, stilrene TEMPUR® Promise består af flere forskellige sengemodeller, hvilket giver en bred vifte af kombinationer, der komplementerer de fleste indretninger og hjem. Udover designet nyder du godt af den velkendte, gode støtte og uovertrufne komfort fra TEMPUR materialet.
TEMPUR® Promise forhandles eksklusivt hos Drømmeland.

 

Tempur Promis katalog

tempur boks mørkegrå

Find den rette seng for dig

En TEMPUR® seng er til dig, der ønsker at investere i dit livs bedste nattesøvn, livsglæde og livskvalitet – det handler ikke bare om at sove på en god madras og pude, det handler også om at nyde den perfekte sengeløsning, der passer til dit soveværelse.

TEMPUR® har et ønske om at give dig den bedst mulige nattesøvn og de er drevet af en passion for innovation. TEMPUR® har udviklet madrasser, som er designet til at tilpasse sig din kropsform, absorbere bevægelse og aflaste tryk. Det sikrer, at du får den unikke støtte og komfort, som din krop har brug for.

Se alle TEMPUR® senge her