Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Oplev komfort fra rummet

TEMPUR er et viskoelastisk og temperaturfølslomt materiale der blev udviklet af NASA i 1970´erne, for at give støtte og beskytte astronauter under raketopsendelse. De havde brug for en speciel måde at fordele vægt og tryk ligeligt på under raketopsendelse.

Efterfølgende har TEMPUR videreudviklet denne teknologi og skabt en kollektion af madrasser og hovedpuder, der er designet til at tilpasse sig din kropsform, absorbere bevægelse og aflaste tryk alle de rigtige steder – hvilket er nøglepunkterne til en understøttet og roligere søvn.

-TEMPUR® er det eneste madras- og hovedpudebrand, der er anerkendt af NASA og certificeret af US Space Foundation.

Personlig kropsstøtte

Tempur senge er designet med materialer, som reguleres efter din form og vægt samt gennemsnitlig temperatur i soveværelset.
Dette betyder at materialet kan komprimere, blive blødere og tilpasse sig, så du ligger i den bedst mulige soveposition med den optimale støtte. Uanset hvilken position, du finder mest behagelig, tilpasser Tempur sig dig.

Pionerer indenfor søvnteknologi

Tempur har et ønske om at give dig den bedst mulige nattesøvn, og de er drevet af en passion for innovation. Tempur har udviklet madrasser, som er designet til at tilpasse sig din kropsform, absobere bevægelse og aflaste tryk. Dette sikrer at du får den unikke støtte og komfort, som din krop har brug for. 

Find den rette seng for dig

En TEMUR® seng er til dig, der prioriterer din nattesøvn og ønsker at investere i dit livs bedste nattesøvn, livsglæde og livskvalitet – det handler ikke bare om at sove på en god madras og pude, det handler også om at nyde den perfekte sengeløsning, der passer til dit soveværelse.

Se alle Tempur senge her

Uforstyrret søvn hver nat - Se fordele her