Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Guide til at vælge seng


En ny seng er en rigtig god investering for både krop og sundhed. Det er mens du sover, at din krop restituere sig og gør sig klar til en ny dag, så det er vigtigt, at du får en god nats søvn.Da vi alle er forskellige - med forskellige sovevaner – er der også forskellige behov der skal afdækkes, når vi vælger en ny seng. Det lyder måske krævende og vanskeligt at finde den rigtige seng, men du kan være sikker på, at vi hjælper dig.

Vores sengerådgivere i vores butikker har en solid uddannelse, der giver dig sikker vejledning i valg af seng. For at vi kan hjælpe på den bedst mulige måde, vil vi gerne have, at du kommer ned til os i en af vores butikker.

VÆLG SENGETYPE


I Drømmeland har vi mange forskellige sengetyper, som du kan læse mere om nedenfor.
Indenfor hver sengetype, har vi også senge i alle prisklasser, på den måde kan vi altid finde en seng til dig, uanset dit behov og dit budget. Vi sætter høje standarder for vores senge og stræber konstant efter at finde den rigtige seng til den rigtige person. Derfor vil vi gerne møde dig, når du vælger en seng. På denne måde kan vi tilbyde en så god rådgivning som muligt og tilbyde dig et udvalg af senge og sengemodeller, der passer til dig, din søvn og dine behov.
De fleste af vores senge fås i forskellige stoffer og farver. Du kan også købe forskellige typer gavle i matchende stof og farve.


SENGERAMMER

En sengeramme er fleksibel, da den er relativt let at flytte og passer til alle rum – uanset om det er gæste-, teenage- eller soveværelset. Hos Drømmeland finder du sengerammer i alle farver og typer træ.


Hvis ikke du har indholdet til din sengeramme i forvejen, så vælger du blot en bund, om den skal være plan eller som elevation og derefter en madras. Alle vores madrasser passer både til plan- og elevationssenge. Skal du have en dobbeltseng kan du selv vælge enten at have en stor madras eller to madrasser. Er det en dobbeltseng med elevation er det naturligvis to enkeltmadrasser du skal vælge. Du kan få vores sengerammer i alt fra 70 cm op til 200 cm i bredden. 
 
Find sengerammer

KONTINENTALSENG


En kontinentalseng giver ofte et indtryk af luksus hotelværelse med sin store fremtoning, lidt højere højde og mange madrasser. En kontinentalseng består som oftest af tre lag: en lavere seng med et indbygget fjedersystem i en kassette, der holder fjedersystemet sammen med polyester eller latex i en overdækket ramme og til sidst en stor madras for øget komfort. I en kontinentalseng har du derfor aldrig en revne i midten, men én stor liggeflade. Kontinentalsenge i Drømmeland findes fra 120 cm og opefter.
Hvis i er to der deler en seng, er det i en kontinentalseng muligt at vælge forskellige hårdheder på madrasserne, så du får den rigtige support baseret på dine individuelle behov. Skab et helhedsindtryk med en passende gavl.
Find kontinentalsenge her

ELEVATIONSSENG

Hvis du ønsker at være i stand til at tilpasse sengen til den sovende stilling, foretrækkes en elevationsseng. Det har nemlig et motorsystem, der gør at ben eller overkrop kan løftes.
Elevationen regulerer du selv med en fjernbetjening. Dette er en klar fordel, hvis du ønsker at få ekstra blodcirkulation i benene, hvis du snorker eller bare vil ligge behageligt, når du læser en bog. Hvis du har brug for en seng af medicinske årsager, kan en elevationsseng også være velegnet.
Alle vores sengemodeller fås i forskellige stoffer og farver. Du kan også købe forskellige typer gavle i matchende stof og farve.

 
Find elevationsseng her

BOKSSENG


Boksmadrassen er nok den mest kendte sengetype. Før i tiden var boksmadrassen noget, der især hørte teenageværelset til, men den tid er slut. I dag kan vi tilbyde boksmadrasser i skønne luksusudgaver fra vores allerbedste leverandører. Her er der lagt vægt på hver enkelt detalje, fra fjedrene i madrassen til kvaliteten af stoffet.

En boksmadras består af en træramme med en madras, som det er nemt at sætte ben på. Så enkel kan en seng gøres, uden at gå på kompromis med en god nattesøvn.  Få en boksseng fra 80 cm op til 210 cm i bredden. Er I to der sover i samme seng kan vælges forskellig fasthed i den dobbelte boksseng.

I kan også vælge en planseng, som vil have en ramme omkring sig og to springmadrasser i. Dette vælger folk ofte, som ønsker et stærkere design på sengen, samt at kunne style i flere farver og former.

Bokssenge

Plansenge

Vælg komfort


Hvordan sover du i dag? Føler du dig udhvile? Har du ondt i kroppen når du vågner?

For at få den bedst mulige nats søvn skal du først finde ud af, hvilket af komfortniveauerne blød, mellem, fast eller ekstra fast, der passer dig bedst. Kom ned til os i butikken og fortæl os hvordan du sover, og lad os undersøge, hvordan din krop lægger sig i de forskellige fastheder. Først da kan vi vide, hvilken komfort der passer til dig. Og husk: din soveposition kan være helt forskellig fra din partners, hvilket betyder, at du har brug for forskellige fastheder på hver side af sengen.

SOVER DU PÅ RYGGEN?

For dem, der sover på ryggen, er det vigtigt at have en seng, der giver trykaflastning i hofte og skuldre. Du skal ligge "i" sengen, ikke ovenpå. Men heller ikke for dybt.

illustrationer-at-vaelge-seng-ryg.jpg

SOVER DU PÅ SIDEN?

At sove på din side i en let sammebøjet stilling giver god støtte til rygsøjlen. Find en lidt lavere pude og læg nakken korrekt. Du, der sover på siden, har det ofte godt i en seng, der har er bygget op af 5 komfortzoner, hvor skulder og hofte synker ned og rygsøjlen hviler vandret.

Illustration at sove på siden

SOVER DU PÅ MAVEN?

Mavesovere trækker normalt et ben op og kan godt lide at lægge armen under puden. Et tip til dig, der sover på din mave er at have en seng, der består af flere komfortzoner, der hjælper dig med ikke at synke for meget ned ved brystet og maven. En fastere seng holder også rygsøjlen lige, så du ikke får nakkesmerter.
maven

Husk at vælge en topmadrasValget af topmadras er vigtigt for at skabe den perfekte følelse. Vi har mange forskellige varianter med forskellig komfort og udseende.
Husk at skifte din topmadras cirka hver 5. år. Følg de vaskeanvisninger, der gælder for topmadrassen. Støvsugning eller tørring med en fugtig klud holder madrassen ren, og du får et mere hygiejnisk sovemiljø.
Vi anbefaler også, at du supplerer med en vaskbar rullemadras for længere holdbarhed og bedre hygiejne.

topmadras.jpg

Find din topmadras her

Vælg det rigtige tilbehør


Den rigtige pude og dyne er en vigtig del af helheden og påvirker nattesøvn mere, end du tror. I Drømmeland finder du et stort og alsidigt udvalg af dyner og puder til soveværelset, der passer til ethvert behov. 

Find puder

Find dyner