Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Drømmeland Silkeborg

Gode drømme starter her

Drømmeland Silkeborg

Åbent i dag kl 10-16

Kejlstrupvej 78

8600 Silkeborg

Telefon 38 40 62 62

Email silkeborg@droemmeland.dk

Åbningstider

mandag Påske-lukket
tirsdag - fredag 10-18
lørdag 10-16
søndag Påske-lukket
Butikken holder lukket følgende dage: 18. april, 19. april, 21. april, 22. april, 17. maj, 19. maj, 30. maj, 5. juni, 9. juni, 10. juni og 16. juni.

Velkommen til Drømmeland Silkeborg

Vi har et stort udvalg af kvalitetssenge, der sikrer at vi altid kan finde en seng der matcher lige netop dine behov og ønsker. Hos os får du den kvalitetsrådgivning, der er vigtig, når du skal finde en seng der passer til lige netop dig, dine forventninger og din sovestilling. Vi sørger for, at du altid bliver vejledt godt og sikkert hen mod en god nats søvn – også hvis du har en partner, du deler seng med, som har andre behov end dig.
Mangler du dyne, hovedpude, sengetøj og lagner, har vi selvfølgelig også et stort udvalg og står klar til at hjælpe dig med at sove varmt, koldt, blødt eller måske bare i blåt.

Vi glæder os til du kommer ind forbi – og husk vi har masser af gratis parkeringspladser lige foran butikken. 

Sig godnat i den rigtige seng

Har din seng den rette hårdhed?

Passer den til din foretrukne soveposition?

Hvilken sengetype passer bedst til dit sovemønster?

Hos Drømmeland kan vi hjælpe dig med alle dine ønsker og behov. Så book en tid hos en af vores eksperter – sammen kan I finde den seng, der passer til dig.

Book sengerådgiver