Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Drømmeland Hillerød

Gode drømme starter her

Drømmeland Hillerød

Åbent i dag kl 10-16

Frejasvej 40c

3400 Hillerød

Telefon 48 24 67 07

Email hilleroed@droemmeland.dk

Åbningstider

mandag Påske-lukket
tirsdag - fredag 10-18
lørdag 10-16
søndag Påske-lukket
Butikken holder lukket følgende dage: 18. april, 19. april, 21. april, 22. april, 17. maj, 19. maj, 30. maj, 5. juni, 9. juni, 10. juni og 16. juni.

Velkommen til Drømmeland Hillerød

Vi har et stort udvalg af kvalitetssenge, der sikrer at vi altid kan finde en seng der matcher lige netop dine behov og ønsker. Hos os får du den kvalitetsrådgivning, der er vigtig, når du skal finde en seng der passer til lige netop dig, dine forventninger og din sovestilling. Vi sørger for, at du altid bliver vejledt godt og sikkert hen mod en god nats søvn – også hvis du har en partner, du deler seng med, som har andre behov end dig.
Mangler du dyne, hovedpude, sengetøj og lagner, har vi selvfølgelig også et stort udvalg og står klar til at hjælpe dig med at sove varmt, koldt, blødt eller måske bare i blåt.

Vi glæder os til du kommer ind forbi – og husk vi har gratis parkering foran butikken.

Sig godnat i den rigtige seng

Har din seng den rette hårdhed?

Passer den til din foretrukne soveposition?

Hvilken sengetype passer bedst til dit sovemønster?

Hos Drømmeland kan vi hjælpe dig med alle dine ønsker og behov. Så book en tid hos en af vores eksperter – sammen kan I finde den seng, der passer til dig.

Book sengerådgiver