Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Sov trygt i Nexus

Hver nat tilbringer du i gennemsnit 6-9 timer i din seng. Derfor er det vigtigt, at du har en seng, som du kan sove trygt i. I fremstillingen af Nexus senge er der fokus på dette. Du får en seng, der er fri for kemikalier og farlige restprodukter fra produktionen. Alle tekstilerne er desuden OEKO-TEX certificerede, intet af træet er imprægneret og limen er Svane-mærket.

Designet til at give et godt indeklima

Det er vigtigt at sove godt hele året rundt. Vi vil gerne sove lige komfortabelt i de lune sommernætter og i de kolde vinternætter; det skal en god seng tage højde for. Nexus topmadrasser indeholder naturlatex, som tilføjer en åndbar, blød komfort, som afleder overskydende varme og fugt fra kroppen, så du kan sove behageligt uanset årstid. 

Håndbyggede senge med perfekt finish

Alle Nexus senge er bygget i hånden af dygtige håndværkere. Finishen er helt perfekt, syningerne og designet står altid knivskarpt. Materialerne kommer fra førende leverandører i Europa, hvor kvalitet er højeste prioritet.

Materialernes og den håndværksmæssige kvalitet gør, at Nexus uden at blinke kan give hele 25 års garanti på ramme- og fjederbrud og 8 års garanti på motorer.

Ønsker du at sove i god komfort?

Om du skal have en funktionel elevationsseng, en komfortabel kontineltalseng eller noget helt trejde, så kan vi næsten garantere at vi har en seng, som vil falde i din smag.

Se alle Nexus senge her