Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Sov trygt i Nexus

Hver nat tilbringer du i gennemsnit 6-9 timer i din seng, derfor er det vigtigt at du har en seng, som du kan sove trygt i. I fremstillingen af Nexus senge er der fokus på dette. Du får en seng, der er fri for kemikalier og farlige restprodukter fra produktionen. Hertil er alle tekstilerne OEKO-TEX certificeret, intet af træet er imprægnet og limen er Svane-mærket.

Designet til at give et godt indeklima

At sove godt hele året rundt, er væsentlig og vi vil gerne sove lige komfortabelt i de lune sommernætter, som de holde vinternætter; det skal en god seng tage højde for. Den medfølgende topmadras er med 5 cm latexkerne, hvilket gør at sengen føles åndbar. Hertil har flere af topmadrasserne den særlige funktion, at de har uld påden ene side og bomuld på den anden. Dette betyder at du kan vende den efter årstiden.

Håndbygget senge med et perfekt finish

Alle Nexus senge er håndlavede, som kan ses helt ned til syningerne og designet står altid knivskarpt. Materialerne kommer fra førende leverandører i Europa, og kvalitet er en høj prioritet, hvilket gør finishen helt perfekt.

Nexus sengene laves af lækre materialer, derfor ydes der hele 8 års fabriksgaranti på motorer og 25 års fabriksgaranti mod ramme og fjederbrud.

Ønsker du at sove i god komfort?

Om du skal have en funktionel elevationsseng, en komfortabel kontineltalseng eller noget helt trejde, har vi en seng som vil falde i din smag.

Se alle Nexus senge her