Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Auping

Auping - kvalitetssenge i flot design

Læs mere om Auping her
Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Kategorier
Farve
Størrelse (cm)
Vis alle

Bæredygtighed

Auping fokuserer på bæredygtighed, så du ikke skal ligge søvnløs om natten. Derfor har Auping etableret et bæredygtigt forhold til miljøet og mennesket med en bæredygtig CO2 neutral produktion. 

Auping tilbyder 100% genanvendelige produkter, som delvis er fremstillet af genanvendte materiale, som kan skilles ad og genbruges. Det betyder at du kan sove med god samvittighed, vel vidende at du passer på miljøet. 

Kvalitetssenge i flot design

Auping har i over 130 år arbejdet hårdt for at skabe ultimativ kvalitet, komfort og design i deres senge. En god nattesøvn er vigtig for helbredet, derfor benytter Auping de seneste videnskabelige resultater vedrørende søvn, samt innovative og komfortable materialer.

Udover at have fokus på kvalitet, er sengene lavet i smukke designs i et bredt udvalg af farver. De prisvindende designsenge kan fåes i mange forskellige typer, så du kan finde den helt rette stil til dit soveværelse.

Få mere energi

Din nattesøvn har stor betydning for dit energiniveau. For at kunne sove godt, skal man ligge godt. Vi har alle unikke behov og har derfor brug for en madras, der passer lige netop til vores krop. Får du den rette madras og sengebund, kan det gøre en stor forskel for din søvn. Derved minimerer du risikoen for at få ondt i kroppen og du får mere energi om dagen. 

Fuldend dit soveværelse med stil

Mangler du et nyt sengebord til at matche din Auping seng? Aupings sengeborde kan give dit soveværelse det sidste touch, og har du ikke en Auping seng, passer Pixel sengeborde til alle typer senge med sit enkle, moderne look. Mix og match med et stort udvalg af farver. 

Se Auping tilbehør her

Auping senge kombinerer komfort med prisbelønnet design