Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Auping - kvalitetssenge i flot design

Læs mere om Auping her
Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Kategorier
Vis alle
Bredde (cm)
Vis alle
Længde (cm)
Vægt (gr.)
Vis alle
Farve
Ben model

Bæredygtighed

Auping fokuserer på bæredygtighed, så du ikke skal ligge søvnløs om natten. Brandet er som den eneste sengevirksomhed Cradle to Cradle-certificeret. Det betyder, at sengene og produkterne er lavet af genanvendelige materialer, som kan skilles ad og genbruges. 

Alle produkterne er 100% genanvendelige og de er samtidig produceret af mindst 90% genanvendt materiale. Materialer de bruger, samt det affald som dannes, bliver genanvendt som råmaterialer til nye produkter. Det betyder at du kan sove med god samvittighed, vel vidende at du passer på miljøet.

Kvalitetssenge i flot design

Auping har i over 130 år arbejdet hårdt for at skabe ultimativ kvalitet, komfort og design i deres senge. En god nattesøvn er vigtig for helbredet, derfor benytter Auping de seneste videnskabelige resultater vedrørende søvn, samt innovative og komfortable materialer.

Udover at have fokus på kvalitet, er sengene lavet i smukke designs i et bredt udvalg af farver. De prisvindende designsenge kan fåes i mange forskellige typer, så du kan finde den helt rette stil til dit soveværelse.

Få mere energi

Din nattesøvn har stor betydning for dit energiniveau. For at kunne sove godt, skal man ligge godt. Vi har alle unikke behov og har derfor brug for en madras, der passer lige netop til vores krop. Får du den rette madras og sengebund, kan det gøre en stor forskel for din søvn. Derved minimerer du risikoen for at få ondt i kroppen og du får mere energi om dagen. 

Fuldend dit soveværelse med stil

Mangler du et nyt sengebord eller måske et flot sæt sengetøj? Aupings sengetilbehør kan give dit soveværelse det sidste touch. Her finder du et stort udvalg af sengeborde, sengetøj, lamper og mere.

Se Auping tilbehør her

Auping senge kombinerer komfort med prisbelønnet design