Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Auping

Auping - kvalitet og flot design

Læs mere om Auping her
Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Kategorier
Farve
Størrelse (cm)

Bæredygtighed

Auping fokuserer på bæredygtighed, så du ikke skal ligge søvnløs om natten. Derfor har Auping etableret et bæredygtigt forhold til miljøet og mennesket med en bæredygtig CO2 neutral produktion. 

Auping tilbyder 100% genanvendelige produkter, som delvis er fremstillet af genanvendte materiale, som kan skilles ad og genbruges. Det betyder at du kan sove med god samvittighed, vel vidende at du passer på miljøet. 

Kvalitetssenge i flot design

Auping har i over 130 år arbejdet hårdt for at skabe ultimativ kvalitet, komfort og design i deres senge. En god nattesøvn er vigtig for helbredet, derfor benytter Auping de seneste videnskabelige resultater vedrørende søvn, samt innovative og komfortable materialer.

Udover at have fokus på kvalitet, er sengene lavet i smukke designs i et bredt udvalg af farver. De prisvindende designsenge kan fåes i mange forskellige typer, så du kan finde den helt rette stil til dit soveværelse.

Få mere energi

Din nattesøvn har stor betydning for dit energiniveau. For at kunne sove godt, skal man ligge godt. Vi har alle unikke behov og har derfor brug for en madras, der passer lige netop til vores krop. Får du den rette madras og sengebund, kan det gøre en stor forskel for din søvn. Derved minimerer du risikoen for at få ondt i kroppen og du får mere energi om dagen. 

Fuldend dit soveværelse med stil

Mangler du et nyt sengebord til at matche din Auping seng? Aupings sengeborde kan give dit soveværelse det sidste touch, og har du ikke en Auping seng, passer Pixel sengeborde til alle typer senge med sit enkle, moderne look. Mix og match med et stort udvalg af farver. 

Se Auping tilbehør her

Auping senge kombinerer komfort med prisbelønnet design

Auping har i 130 år arbejdet for at skabe senge, der giver den bedste komfort og den sundeste søvn i de smukkeste og mest miljøvenlige senge.

Som resultat producerer Auping nu nogle af verdens mest populære senge, som har modtaget en række prisbelønninger for innovativt, bæredygtigt og smukt design, som giver trætte kroppe et velfortjent hvil.

Design din seng i butikken

Kom i ind din lokale Drømmeland butik og få hjælp til at finde lige præcist den model, der er bedst for dig. Noget af det, der adskiller Auping fra andre sengeproducenter, er de utroligt mange muligheder for at sammensætte din seng, som du ønsker. 

En del af Aupings senge og sengeborde kan sammensættes af dele i forskellige farver. For eksempel kan sengen Auronde leveres i ikke mindre end 16 forskellige farver, med aluminiumsdetaljer i 11 forskellige farver. Sengebordet Pixel kan leveres med bord, skuffe og ben i forskellige farver. I butikken kan sælgeren hjælpe dig med at sammensætte en seng eller et sengebord der er designet præcist efter dit hoved.

At købe en ny seng kan i sig selv være en stor opgave. Men det bliver meget lettere, når du kan prøve hvordan forskellige senge og madrasser føles at ligge i, og når du får kyndig vejledning fra gode rådgivere. Vores kyndige sengerådgivere står altid klar hjælpe dig

Komfort

Udviklingen af Aupings senge tager altid udgangspunkt i en ambition om at give de allerbedste forudsætninger for god søvn.

Aupings lange historie begyndte, da smeden Johannes Auping blev bedt om at lave en ventilerende seng til det lokale sygehus i byen Deventer i Holland. I sin smedje opfandt og byggede han den allerførste seng med spiralnetbund. Det blev starten for en virksomhed, der arbejder med passion og nysgerrighed for at udvikle ultimativ sovekomfort.

Spiralnetbunden er stadig Aupings foretrukne sengebund (i en opdateret version), fordi nettet giver madrassen mulighed for at ånde bedre, end nogen andre sengebunde, og med 10.000 trykpunkter fordeler den trykket fra madrassen helt suverænt. Sengebunden findes i forskellige versioner med elevation, som kan give endnu bedre komfort, både når du sover og når du sidder i sengen.

Aupings madrasser findes i mere eller mindre avanceret opbygning, som giver optimal komfort for personer med eller uden særlige udfordringer og behov. Alle madrasserne er bygget med stærke fjedre med støttezoner og komfortlag af latex, som tilsammen tilpasser sig kroppens konturer og giver den bedste støtte, når du sover. Maestro og Vivo madrasserne giver mere støtte til sarte skuldre og hofter og har avanceret temperaturregulerende materiale i polstring og betræk.

Design

Flere af Aupings senge har modtaget priser for godt design, innovation, bæredygtighed og ergonomi blandt andet.

Sengen Auping Original har modtaget den vigtigste pris inden for industrielt design i Holland, designprisen GIO (Goed Industrieel Ontwerp). Prisen gives efter kriterier inden for materialebrug, funktionalitet, ergonomi, design og originalitet.

Sengen Essential har også modtaget GIO prisen, og dertil to andre priser for godt design, nemlig den internationale Red Dot Design Award i 2012 og designprisen iF i 2013. En international jury tildelte prisen efter bedømmelse af designkvalitet, materialer, innovation, indvirkning på miljø, funktionalitet, ergonomi, sikkerhed og brændværdi.

Bæredygtighed

Som den første seng i verden har Auping Essential sengen modtaget et Cradle to Cradle Silver-certifikat. Det garanterer, at et produkt består af mere end 50% genanvendte materialer eller materialer, der kan genanvendes efter brug. Auping tager deres ansvar for nutiden og fremtiden alvorligt. I 2020 er målet, at alle Aupings virksomhedsprocesser skal være Cradle to Cradle-certificeret.

Aupings aluminiumsenge er både særligt langtidsholdbare og bæredygtige. En robust seng i et stærk materiale holder naturligvis i længere tid, men aluminium er også økonomisk at genanvende og kan genanvendes igen og igen uden at miste sin styrke. Ved omsmeltning anvendes højst 5% af den energi der blev brugt i den oprindelige fremstilling af metallet og samtidig reduceres udslip af drivhusgasser med 95 %. I en seng fra Auping kan du sove med ekstra god samvittighed, både hvad angår miljøet, din pengepung og din krops behov.