Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Pas på din elevationsseng med 3 enkle trin

Elevationssenge er et stykke mekanik, der kræver en lidt anden pleje end andre typer af senge. Læs her hvordan du rekalibrerer din fjernbetjening og plejer din seng, så den kan holde i mange, mange år.

Smør samlingerne med silikonespray

Modsat andre typer senge har senge med elevation bevægelige steldele. Vi anbefaler at gå sengen efter to gange om året, hvor sengens led smøres med silikonespray. Silikonepray kan købes i de fleste byggemarkeder.


Belast sengen jævnt for ikke at gøre den skæv

For ikke at overbelaste elevationssengens mekanik, bør du ikke sidde på sengens hoved- og fodende, når de er løftet op med elevationen. Derved undgår du at sengen bliver skæv og kører ujævnt.


Sådan rekalibrerer du en trådløs fjernbetjening, når du har skiftet batterier

Batterier i trådløse fjernbetjeninger skiftes omtrent en gang årligt. Nogle gange skal fjernbetjeningen rekalibreres i den forbindelse for at få kontakt til elevationsmotoren igen. Det gøres ved at trykke på en lille knap, der sidder lige over motoren. Hold knappen inde i 10 sekunder, mens du trykker på en vilkårlig knap på fjernbetjeningen.

Se Drømmelands lækre elevationssenge her.


Læs også:

En elevationsseng gør godt
Sådan passer du godt på din seng
Hvor ofte skal du vaske dit sengetøj?