Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

8 gode grunde til at handle hos os

1. Du får personlig rådgivning af professionelle senge-eksperter

I Drømmeland har vi mange års erfaring, når det kommer til sengerådgivning, og faktisk tør vi godt sige, at vi ved alt om senge. 

Vores fornemste opgave er at sikre dig den allerbedste nattesøvn, og derfor er alle de rådgivere, du møder i butikkerne, uddannet til at finde lige præcis den seng, der passer bedst til dig og dine behov.

Vi står klar til at hjælpe dig til en bedre nattesøvn - både i vores butikker og via vores online kundeservice.

2. Få en seng, der passer til dine behov

Hos os finder du et stort udvalg af senge, for der skal nemlig være én til enhver smag ig ethvert behov. 

Vi har senge til dig, der ønsker en blød seng, en hård seng, en trykaflastende eller en fjedrende seng. Vi har også en seng til dig, der gerne vil have en særligt allergivenlig seng eller måske en seng, der er skånsom for din ryg, dine skuldre og hofter.

Og så har vi senge, der passer til høje mennesker og lave mennesker - med og uden kurver - og alt midt imellem. Med vores hjælp bliver hver enkelt seng tilpasset sin nye ejer.

Med senge og tilbehør fra Europas største sengeproducenter og flere mærker af puder, dyner, madrasser og sengetøj, kan vi næsten garantere, at du altid kan finde noget, der passer lige til dig. Både når det kommer til pris, design og komfort.

Masterbed-kontinental.jpg

Casablanca-ramme-elevation_Page Sky.jpg
3. Oplev høj kvalitet - som vi er stolte af

Vores senge har op til 25 års garanti og er fremstillet i Skandinavien eller det øvrige Europa. Vi står 100 % inde for kvaliteten af hver eneste seng – her er ikke gået på kompromis med noget.

Nogle senge er særligt bæredygtigt fremstillet og flere senge har mærker såsom Cradle-to-Cradle, Svanemærke og Oeko-Tex.

Samtidig er designet tidløst moderne, så vores senge passer ind i ethvert hjem. Vores brede sortiment henvender sig til alle - fra studenterhyblen til direktørens villa.

4. Vi giver dig garantier, du kan stole på

Hos Drømmeland får du både prisgaranti og komfortgaranti.

Prisgarantien sikrer dig en refundering af prisforskellen, som indsættes på et tilgodebevis til Drømmeland, hvis du finder din nye seng billigere i den samme eller en anden butik inden for 60 dage fra købsdatoen. Prisgarantien gælder særlige tilbud i Drømmelands butikker og faste udsalgspriser hos andre forhandlere.

Komfortgarantien sikrer dig fri ombytningsret i 60 dage på løse madrasser med udskiftelig kerne i standardstørrelserne. Så hvis det viser sig at din nye seng er for fast eller for blød og ikke lever op til dine forventninger, kan du få udskiftet kernen i madrassen.

5. Vi tager os gerne af levering og montering

Du kan trygt overlade det hårde arbejde til os. Vi leverer din nye seng direkte til din kantsten, og hvis du ønsker det, står vi også gerne for at bære din seng ind og montere den. 

Det hele gøres af vores egne chauffører og montører, som kender vores sengesortiment godt - og som forstår at passe godt på både din nye seng og dit hjem. 


6. Vi tager din gamle seng med retur, hvis du ønsker det

Vi rydder ovenikøbet pænt op efter os, og hvis du gerne vil af med din gamle seng, kan vi tage den med retur. På den måde slipper du for alt det praktiske - og kan bare glæde dig til at modtage din nye seng.

 

boks-180x200.jpg

7. Finansier din nye seng - helt uden renter og gebyrer

Det behøver ikke at være dyrt at købe ny seng. Hos Drømmeland kan du finansiere din nye seng med netop den månedlige betaling, der passer ind i dit budget. Fuldstængig rente- og gebyrfrit. ÅOP er 0 %. Læs meget mere om dine finansieringsmuligheder her.

 

8. Vi er den førende sengeforhandler i Danmark siden 1975

Siden 1975 har Drømmeland været danskernes fortrukne sengeforretning. Vi har 25 forretninger fordelt over det meste af landet og har gennem årene hjulpet over 650.000 danskere til en bedre nattesøvn. Og det er vi stolte af!

Skal vi også hjælpe dig?  Mød os i din lokale Drømmelandbutik.