Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Boksmadrasser 80x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve
Mærker

Find en boksmadras 80x200 i høj kvalitet

Leder du efter en god 80x200 boksmadras? Er svaret ja, finder du helt sikkert en til dine behov hos Drømmeland. Vi har boksmadrasser fra nogle af de bedste brands, der alle har et mål om at give dig en god nattesøvn i mange år.
Oplev blandt andet Svane, der har fokus på den bedste form og støtte, og Casablanca, hvis håndbyggede senge er produceret med komfort og et øje for stilrene detaljer.
Faktisk forhandler vi kun senge, hvor vi kan stå inde for kvaliteten. Uanset hvilken 80x200 boksmadras du vælger fra os, er du altså sikker på at få sublim komfort og en seng med god holdbarhed. Det er din mulighed for bedre nætter.

Find boksmadrassen med den bedste komfort

Der er flere forskellige muligheder, når du skal finde den rette boksmadras på 80x200 cm hos Drømmeland. Men det vigtigste er, at du finder den boksmadras, der har den rigtige fasthed, og som føles rar at ligge på for netop dig.


Hos Drømmeland har vi forskellige fastheder til forskellige behov, og den rette fasthed er en vigtig del af at kunne ligge behageligt. Hvor hård eller blød madrassen er, har nemlig afgørende betydning for, om din ryg får den nødvendige støtte. 


Hvad du skal vælge, kommer an på måden du ligger på, din vægt, og hvad der føles behageligt for dig. Madrassen har typisk den rigtige fasthed, hvis den støtter din rygsøjle i en lige position, når du ligger på siden.

Du får en sublim topmadras til din 80x200 boksmadras

Når du køber en 80x200 boksmadras hos os, følger der sengeben og en god topmadras på 80x200 cm med. Så snart benene er monteret, og du har lagt topmadrassen på, er sengen klar til at blive taget i brug.


Der er særlige årsager til, hvorfor vi altid anbefaler en topmadras. Blandt andet øger den komforten betragteligt, da den er med til at give optimal støtte. Topmadrassen skåner også din madras for slitage, støv og fugt, hvilket er med til at forlænge madrassens levetid og sikre en god hygiejne.


Vær dog opmærksom på, at hvis din nuværende seng er slidt eller ikke er i den bedste kvalitet, kan en ny topmadras ikke redde din nattesøvn. I så fald er det bedre for dig med en helt ny seng i ordentlig kvalitet.

Gør din 80x90 boksmadras endnu mere indbydende