Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Boksmadrasser 200x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Farve

Find en boksmadras 200x200 i god kvalitet

Hvorfor vælge en 200x200 boksmadras? 

En boksmadras er en yderst populær seng, og det er med god grund. Sengen er utrolig enkel i sit udtryk. Den består blot af en betrukket træramme med en madras, som du nemt kan sætte ben på. På den måde får du rigtig meget seng til prisen, og den er nem at indrette med.


Vælger du samtidig en model på 200x200 cm, får du en queen-size seng med ekstra god bredde – størrelsen er perfekt for dig, der har brug for lidt mere plads at boltre dig på eller sover med en partner og et mindre barn. 


Har du brug for ekstra længde, finder du også 200x210 og 210x210 boksmadrasser i vores udvalg. Dermed er der plads til både dig med lange ben, flydere og dem, du holder dig.

Samme gode kvalitet som vores andre senge

Kvaliteten ved en boksmadras er naturligvis høj som vores andre typer senge, hvis du vælger en fra Drømmeland. Vi sover nemlig ikke godt, før du også gør. Derfor er alle vores boksmadrasser designet med øje for komfort og god kvalitet til mange års brug.


For dig betyder det gode forudsætninger for at få en god nattesøvn, hvilket er vigtigt for din livskvalitet. Når du sover godt, har kroppen nemlig lettere ved at genoplade batterierne efter dagens aktiviteter – både fysisk og mentalt. 


Ligger du ikke godt, skal du altså ikke løse problemet med stærk kaffe. I stedet bør du finde en ny seng med den helt rigtige madras. Og det kan du hos os. Oplev komfort i top og professionel rådgivning om, hvordan du får en sund nattesøvn.


Der følger naturligvis en god topmadras med. Vi har blandt andet boksmadrasser med en uovertruffen 200x200 topmadras fra Svane. Deres modeller tilpasser sig til din krop, hvilket bidrager til en behagelig støtte. Fordelen for dig er en mere veludhvilet krop

Find frem til din rette boksmadras 200x200

Når du skal vælge en ny boksmadras, skal du kigge på de forskellige hårdheder, som støtter netop din ryg og nakke. Det vil sige, hvor blød eller hård madrassen er. Dermed vil rygsøjlen ligge lige, hvilket er vigtigt for at få en sund, ergonomisk søvn.
Alt efter hvilket mærke du vælger, kan du få op til fire fastheder og vælge mellem to til den samme seng: 
✔Blød   ✔Medium   ✔Fast   ✔Ekstra fast
Typisk er det sådan, at jo mere du vejer, jo fastere skal din madras være. Men madrassen skal også passe til din soveposition, så mærk efter, hvad der virker mest behageligt for dig. 
Er du i tvivl, kan du booke en sengerådgiver i en af vores butikker, hvor du også kan afprøve de forskellige madrasser. Vores kundeservice hjælper dig også, så du bagefter er klar til at bestille din seng hos os.

Gratis levering på alle boxmadrasser

Har du fundet den helt rigtige boksmadras for dig? Men har du ikke tid til eller mulighed for at hente den selv? Bare rolig. Vi leverer din nye seng ganske gratis til kantstenen, så du sparer tid og besvær med at få sengen hjem.


Du har tilmed mulighed for, at vi bærer din boksmadras op og leverer den helt til det rum, hvor du skal sove. Hvis du har brug for det, kan vi også tage din gamle seng med, når vi kører. Så skal du ikke spekulere på at tage til genbrugspladsen med den.


Du skal blot tilkøbe indbæring og bortskaffelse, hvis det er muligt. Begge dele kan du læse mere om i vores

Udforsk forskellige prisklasser og stærke tilbud

Som regel hænger høj kvalitet og pris sammen, hvilket kan få nogle til at købe en billigere seng, der ikke passer til dem. At få råd til den rette seng og dermed bedre nætter behøver dog ikke betyde, at du skal overskride dit budget.


Hos Drømmeland har vi forskellige prisklasser på alt fra senge til tilbehør, så du kan indrette hele soveværelset i et prisleje, der passer til dit budget. Er du heldig, har vi også tilbud på netop den 200x200 boksmadras, du vil have.


Du kan også bruge vores komfort- og prisgaranti, så du får den bedst mulige pris. Bliver din nye boksmadras for eksempel sat ned inden for en kort periode? Så får du en lavere pris hos os. Det samme sker, hvis du finder præcis den samme seng hos en konkurrent til en fast pris, der er lavere end vores.