Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Visco topmadrasser

Hvorfor bruge visco skum i en topmadras?

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Madrastyper
Størrelse (cm)
Mærker

Oplev skøn komfort med en visco-topmadras


Vil du gerne forbedre din sengs komfort? Så kan en trykaflastende topmadras med visco-skum være en stor hjælp. Den tilpasser sig efter din krop og soveposition, så du får god støtte.

Desuden bliver en visco-topmadras blødere, når skummet varmes op af kroppen. Når du står op, vender materialet langsomt tilbage til din oprindelige form. Egenskaben skaber en skræddersyet støtte, der lindrer trykpunkter og forbedrer din søvnkvalitet.

Vælg mellem mange forskellige størrelser til din seng, og bestil den rette hjem online. Så kan du opleve en ekstra god sovekomfort og ligge behageligt.


Hvad er visco-skum eller memory-skum?

Viskoelastisk skum, også kendt som memory-skum og memory-foam, er et trykaflastende materiale. Materialet har en unik evne til at forme sig efter din krop, hvilket skaber en uovertruffen komfort og god støtte, der kan forbedre din søvnkvalitet.

Memory-skum blev opfundet i 1960'erne i USA. Dengang var formålet at forbedre astronauternes sæder, så sæderne kunne absorbere trykket fra ekstrem G-kraft i løbet af opsendelser til rummet.

Siden hen er materialet videreudviklet, og i dag er memory-skum blevet populært at bruge i blandt andet topmadrasser. Derfor finder du også et stort udvalg af topmadrasser med memory-skum hos Drømmeland, som du får i den bedste kvalitet.


Sådan kan visco-topmadrasser hjælpe dig

En god topmadras med visco fra Drømmeland kan give dig en mere behagelig søvn hver nat. Visco giver blandt andet ekstra komfort og støtte. På den måde vender du dig færre gange om natten, hvilket skaber en mere sammenhængende søvn.

Derudover får du:

  • Trykaflastende skum til at aflaste muskler og led
  • Beskyttelse af din madras, der forlænger din sengs levetid
  • Fremragende ventilation og temperaturregulering

Derudover har flere af vores topmadrasser med visco-skum et polstret, elastisk og slidstærkt betræk lavet af Tencel. Det naturlige materiale er kendt for dets fremragende fugt- og varmeregulering. Derudover er Tencel allergivenlig og giver en silkeblød følelse.

Fordelen for dig er en god nattesøvn og en mere veludhvilet krop. 


Hvilken visco-topmadras skal du vælge?


Når du skal vælge en ny topmadras, er det vigtigste kriterium, at den opfylder de behov, som du og eventuelt din partner har. Dermed sikrer du, at I begge får de bedste forudsætninger for høj søvnkvalitet.


Har du for eksempel let ved at få det varmt, når du sover? Så kan en af vores visco-topmadrasser med et kølende betræk være et godt valg. Det åndbare betræk
hjælper med at lede din overskydende kropsvarme væk og holde en stabil temperatur.

Hvis du har en elevationsseng, bør du vælge en visco-topmadras med split eller lynlås. Så kan du og din partner hæve og sænke hver jeres hoved- eller fodende, uden at det påvirker den andens topmadras.

Alt efter mærke, har vi også visco-topmadrasser, hvor du kan vælge mellem en blød topmadras, en medium eller en lidt fastere topmadras. Dermed kan du få den fasthed, som passer til netop dig. 


Vi stiller høje krav til din søvn

Uanset hvad du og din eventuelle partner har af behov, kan du altid forvente topmadrasser i ordentlig kvalitet. Hos Drømmeland stiller vi høje krav til materialer, egenskaber og komfort, så du kan sikre dig en god seng og dermed ligge komfortabelt.

Tag et kig på vores udvalg på siden, og bestil din nye topmadras online. Vores erfarne kundeservice kan rådgive dig. Desuden har vi mange artikler om at sove sundt, som kan hjælpe dig til at tage de helt rigtige valg for din nattesøvn.

Du er også velkommen til at besøge os i din nærmeste Drømmeland-butik. Her er vores sengerådgivere naturligvis også klar til at vejlede dig, og du kan prøve vores udvalg af topmadrasser, inden du bestiller den rette hjem online.