Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Sengetøj i 200x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Farve
Kvalitet
Konstruktion

Forkæl dig selv med sengetøj 200x200

Gode sengeforhold er mere end blot en behagelig madras, dyne og pude. Dit sengetøj spiller også en væsentlig rolle. Derfor er det vigtigt at investere i ordentlig kvalitet, og det får du med alle vores sengesæt – heriblandt pude- og dynebetræk på 200x200 cm.

Find blandt andet et nyt sengesæt fra Unikka, der er vores helt eget mærke og i luksuriøse tekstiler. Desuden kan du vælge mellem forskellige farver, der alle er med til at skabe en behagelig atmosfære til enhver stil.

Bliv inspireret af de lækre materialer i smukke designs, og køb dit nye sengetøj 200x200 cm med en tryghed om, at det passer til din dobbeltdyne. Der følger to pudebetræk med til vores 200x200 dynebetræk, så både du og din eventuelle partner kan dele dobbeltdynen.

Oplev dobbelt sengesæt i lækre materialer

Er du på udkig efter dobbelt sengetøj på 200x200 cm? Men ved du ikke, hvilket materiale der er bedst? Hos Drømmeland har vi lækkert sengetøj i 100 procent bomuld og bomuldssatin, der begge er gode at sove i og derfor populært.

For eksempel egner bomuld sig godt til sengetøj, da materialet suger den fugt, som din krop afgiver i løbet af natten. Dermed får kroppen lettere ved at ånde og komme af med fugten, så du ikke vågner op badet i sved.

Du kan også finde sengesæt i 100 procent bomuldssatin, som er satinvævet. Det vil sige, at de enkelte tråde i stoffet ligger tæt sammen, hvilket giver en blankere og blødere overflade end almindeligt bomuld. For dig vil sengetøjet føles blødt, glat og nærmest silkeagtigt.

Sov trygt i sengetøj 200x200 uden sundhedsskadelige stoffer

Hos Drømmeland har vi også sengetøj til dig, der ønsker mindre kemi i hverdagen. Flere af vores sengesæt på 200x200 cm er nemlig OEKO-TEX® Standard 100 certificeret. Det betyder, at sengetøjet er kontrolleret for sundhedsskadelige kemikalier.


Hos Drømmeland går vi nemlig altid efter det bedste; både for din og miljøets skyld. Den høje standard er din garanti for, at du kan sove dejligt i høj kvalitet, der tager hensyn til både dig og miljøet.


Mange af vores sengesæt 200x200 kan du også vaske på 60°C. Denne temperatur er høj nok til, at husstøvmider og bakterier ikke kan overleve. Dermed kan du let holde en god hygiejne i sengen og passe på dit nye sengetøj.

Så ofte skal du vaske dit 200x200 sengesæt

Vidste du, at du typisk ligger mellem 49 og 63 timer i din seng hver uge? I løbet af de mange timer kommer der både sved, støvmider og måske også lidt makeup eller voks i kontakt med dit sengetøj.


Vi anbefaler derfor, at du vasker sengetøjet mindst hver anden uge. Dermed kommer du af gamle hudceller og indtørret sved. Har du allergi over for husstøvmider (eller mistanke om det), så smid dit dyne- og pudebetræk til vask en gang om ugen.


Umiddelbart skal du vaske dit sengetøj på 60°C. Alle vores sengesæt holder formen og farven vask efter vask, så du kan glæde dig til at gå i seng mange år frem. Du bør dog altid læse vaskeanvisningen, før du sætter maskinen i gang.

Find et nyt dobbelt sengesæt i fine farver

Hvis du leder efter nyt sengetøj på 200x200 cm, kan du regne med, at vores udvalg vil matche din stil. Alle sengesæt er nemlig i tidløse farver, der passer ind i stort set alle soveværelser.

For eksempel har vi 200x200 dyne- og pudebetræk i forskellige nuancer, der passer godt til både dig, der foretrækker soveværelset med en rolig atmosfære og til dig, der elsker en mere moderne stil. Desuden er der tale om vendbart sengesæt, hvilket betyder, at du kan bruge begge sider af dyne- og pudebetrækket.

Et godt tip er at vaske dit nye sengetøj ved højest mulige temperatur, inden du bruger det første gang. Dermed bliver farverne "vasket ind" i stoffet, og de bliver bedre bevaret ved de efterfølgende vaske.

Hold øje med gode tilbud på sengetøj

Vil du gerne købe billigt sengetøj på 200x200 cm? Så kan du være heldig at finde vores udvalg helt ned til halv pris. 

Generelt har vi et blandet prisleje til alle behov og pengepunge. Men nogle gange har vi ekstra gode priser på både dynebetræk og hovedpudebetræk, så du kan gøre en endnu bedre handel. 

Hold derfor øje med udvalget her på siden, hvor du kan købe et nyt 200x200 sengesæt på tilbud og dermed få endnu mere værdi for pengene.