Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Sengebunde

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Kategorier
Længde (cm)
Bredde (cm)
Vægt (gr.)
Mærker

Find en god sengebund med optimal komfort

Hvad er en sengebund?

En sengebund er den nederste del af din seng og understøtter madrassen i sengerammen. Den består typisk af lameller, der er fastgjort til en ramme af metal eller træ.

Formålet med en sengebund er at give støtte og stabilitet til din madras, så du kan sove godt. Samtidig hjælper sengebunden med at lade frisk luft cirkulere omkring madrassens underside, hvilket er med til at give din madras en længere levetid.

Det er altså vigtigt med en ordentlig sengebund, og sådan en kan du finde hos Drømmeland. Vi har nemlig flere varianter i flere forskellige størrelser, og alle er med til at give dig en god nats søvn i mange år.

Find en god sengebund med plan eller elevation


Hos Drømmeland finder du robuste sengebunde, der understøtter vægten fra både dig og din madras. Samtidig sørger de for optimal luftcirkulation, hvilket er med til, at du kan sove godt mange år frem.

Overvej for eksempel en planbund med fleksible lameller, som du kan justere, så de er mere eller mindre eftergivende. Det er med til at give dig den bedst mulige liggekomfort. Desuden er lamellerne inddelt i forskellige komfortzoner, der yder støtte til blandt andet nakke og skulder.

Foretrækker du at kunne hæve og sænke hovedenden samt fodenden på din madras? Så bør du vælge en af vores elevationsbunde. De giver ikke kun god støtte til hoved, nakke og ben, mens du sover. Du kan også bruge elevationen til at sidde behageligt i sengen
med eksempelvis en film eller bog.

Særlige sengebunde fra danske brands


Når det kommer til kvalitet, går Drømmeland ikke på kompromis med noget. Det samme gælder vores sengebunde. Vi forhandler nemlig ikke noget, vi ikke selv kan stå inde for.

I vores udvalg af sengebunde finder du derfor flere brands, der har stor ekspertise i at fremstille senge og tilbehør, der hjælper dig med at sove godt hver nat.

Se blandt andet vores udvalg fra danske Kaagaard, der skaber sengebunde i tidløse og klassiske designs. Du kan også udforske de forskellige muligheder fra TEMPUR. Mærket er kendt for sit unikke Tempur-materiale udviklet med teknologi fra NASA, og sengebundene er med til at sikre dig en god hygiejne i sengen.

Vælg mellem flere varianter hos Drømmeland. Vi har mange størrelser til både en og to personer, ligesom du kan vælge med eller uden elevation. Du har derfor god mulighed for at finde en sengebund, der passer til dig.

Altid god kvalitet

Bliv rådgivet om en bedre nattesøvn

Er du usikker på, hvilken sengebund der passer til dig? Tøv ikke med at kontakte os. Hos Drømmeland har vi dedikerede sengerådgivere, der er eksperter i at sikre dig en god nattesøvn, herunder ved at vælge den rette sengebund som fundament for din seng.

Du kan nemt komme i kontakt med os via vores chat, e-mail eller på telefon. Vil du opleve vores sengebunde med egne øjne, er du også velkommen til at besøge en af vores fysiske Drømmeland-butikker.

Uanset hvordan du kommer i kontakt med, så vil vores uddannede sengerådgivere hjælpe dig med at træffe den helt rigtige beslutning. Efterfølgende kan du trygt bestille den valgte sengebund online.