Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Sengebunde 80x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Farve
Type
Mærker

Få god støtte fra en lamelbund 80x200

Find en god lamelbund i målene 80x200 cm hos Drømmeland. Vi har både med elevation og til plansenge, så du kan finde den lamelbund, der bedst opfylder dine behov. Tag et kig på de forskellige lamelbunde her på siden, og find sengebunden, der passer til din sengeramme og madras.

Uanset hvilken du vælger hos os, er vores lamelbunde med til at give støtte og stabilitet i din enkeltseng. Bundens lameller er inddelt i komfortzoner, som er tilpasset kroppens konturer. Desuden har du mulighed for at justere zonerne omkring hoften og skuldre, så de bliver blødere eller hårdere. 

En anden bonus ved vores lamelbunde på 80x200 cm – og alle andre størrelser – er, at de er fremstillet i solide materialer. Din nye 80x200 lamelbund passer altså både til din krop og giver god støtte i mange år.

Hvad er en lamelbund?

En lamelbund er den platform, der ligger under din madras. Den består normalt af lameller i træ, der sørger for, at din madras ligger stabilt og får god ventilation. På den måde fungerer en lamelbund som et fundament for din madras.

Lamellerne absorberer også det meste af den vægt, som din seng bliver udsat for, hvilket giver din madras bedre komfort. Det betyder, at du med en lamelbund sover bedre og kan bruge madrassen i længere tid.


For at kunne bruge en lamelbund skal du også have en sengeramme. Hvis du køber en ny sengeramme, er det vigtigt at holde øje med, om der følger en lamelbund med til sengen, eller om du skal købe den separat. Det er ikke altid sikkert.

Skal du vælge en lamelbund med eller uden elevation?

Som tidligere nævnt kan du vælge din nye 80x200 lamelbund med eller uden elevation. Det vil sige, om du ønsker at kunne hæve og sænke madrassen. Hvad du skal vælge, afhænger af dine behov. Derudover skal din lamelbund passe i størrelsen til din sengeramme.

Hvis du for eksempel ofte læser i sengen eller har dårligt blodomløb, kan en lamelbund til elevationssenge være en god idé. Den gør det nemlig muligt for dig at justere madrassen, så du kan sidde oprejst, ligesom du kan få løftet benene.

Får du det let varmt? Overvej en af vores gode sengebund fra Auping. Her kan 80 procent af madrassens underside komme af med overskydende varme og sved, hvilket er vigtigt for madrassens levetid. Med tusindvis af støttepunkter får du samtidig optimal komfort.

Om din lamelbund er i træ eller stål, så har det ikke betydning for kvaliteten, når du køber bunden hos os. Både træ og stål har et højt belastningsniveau, hvilket giver madrassen et godt og stabilt fundament.

Få hjælp til at vælge den bedste lamelbund

Er du i tvivl om, hvilken lamelbund der passer bedst til dig og din sengeramme? Tøv ikke med at kontakte os. Hos Drømmeland har vi dedikerede sengerådgivere, der ved stort set alt om, hvordan du sikrer dig en god nattesøvn.


Du kan komme i kontakt med via vores chat, e-mail eller på telefon. Vil du se vores lamelbunde, er du også velkommen til at besøge os i en fysisk Drømmeland-butik. Uanset hvilken metode du vælger, vil vores rådgivere hjælpe med at træffe den helt rigtige beslutning for dig.


Bagefter kan du trygt bestille din nye 80x200 lamelbund online. Bemærk, at du kun får lamelbunden. Madras og sengestel medfølger ikke.

Unikka sengetøj i satin blåt.jpg

Find mere tilbehør til din seng og soveværelset

En god nats søvn afhænger i høj grad af, at du sover på en god madras. Men atmosfæren i dit soveværelse har også betydning for, hvor godt du sover. Et velindrettet soveværelse øger nemlig dine muligheder for at få ro i kroppen. Derfor finder du en masse pænt tilbehør hos Drømmeland, der er med til at fuldende din seng og skabe harmoni i soveværelset. 

Stil for eksempel et pænt sengebord på hver side af din seng. Dermed er dine vigtigste ting tæt på dig, og du kan gemme dem væk, når du ikke skal bruge dem. Det er med til at holde soveværelset ryddeligt.

Til din 80x200 seng kan du lægge et flot sengetæppe og måske tilføje en gavl. Med vores forskellige designs har vi helt sikkert noget, der falder i din smag. Placér et par pyntepuder, som nemt og hurtigt kan variere indretningen.

Læs flere af vores tips til indretning af soveværelset, så du sover endnu bedre.