Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Sengebunde 70x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Farve
Type
Mærker

Få en sengebund 70x200 til din madras

Oplev gode 70x200 sengebunde hos Drømmeland, som du kan få til din nye eller eksisterende madras. Bundene hjælper dig med at give ventilation til madrassen og den nødvendige støtte, hvilket betyder en optimal søvn.
Samtidig får du rigtig god kvalitet. Se for eksempel vores udvalg af 70x200 lamelbunde fra Kaagaard, der er kendt for det gode danske håndværk og for det flotte, stilrene design.
Uanset hvilken type sengebund du vælger hos os, kan du være tilfreds med kvaliteten. Vi har nøje udvalgt hver en model, der er med til at give dig den støtte, din krop har brug for, og et sundt sovemiljø. 


Hvilken sengebund 70x200 skal du vælge? 

Vil du gerne have en ny sengebund til din madras på 70x200 cm? Så er der flere muligheder og fordele ved at vælge en model hos os.
Overvej for eksempel en lamelbund til plansenge. Med justérbare lameller kan du gøre sengebunden mere eller mindre eftergivende. Det er med til at give dig den bedst mulige liggekomfort. Skub blot en markør ind mod eller væk fra midten, hvis du ønsker at gøre lamellerne mere eller mindre eftergivende. Så passer de bedre til din kropsform.
Foretrækker du at justere hovedenden eller fodenden? Så bør du vælge en af vores 70x200 sengebunde med elevation. De giver ikke kun god støtte til hoved, nakke og ben, mens du sover. Du kan også bruge elevation til at sidde behageligt i sengen med en bog.

Hvad hjælper sengebunde med?

En sengebund er den nederste del af din seng og understøtter madrassen i sengerammen. Den består typisk af lameller, der er fastgjort til en ramme af metal eller træ.

Bunden sørger for, at din madras ligger stabilt hele natten og ikke direkte på jorden. Dermed får du mere støtte til din madras, så du kan sove godt. Samtidig hjælper sengebunden med at lade frisk luft cirkulere omkring madrassens underside, hvilket er med til at give din madras en længere holdbarhed.

Det er altså vigtigt med en ordentlig sengebund, og sådan en kan du finde hos Drømmeland. Foruden størrelsen på 70x200 cm har vi flere varianter i forskellige størrelser, og alle er med til at give dig en god nats søvn i mange år.

Vi rådgiver dig både online og i butik

Er du usikker på, hvad der kan lade sig gøre? Hjælpen er ikke langt væk. Hos Drømmeland har vi professionelle sengerådgivere, der ved, hvordan man får en god søvn og sikrer sig alle de rigtige mål til soveværelset. 

Med vores rådgivning kan du trygt bestille din nye 70x200 sengebund velvidende om, at du har valgt den helt rigtige model. Vi ønsker nemlig, at du får præcis den sengeramme, bund og madras, der passer sammen – og til dig. 

Kig forbi en af vores Drømmeland-butikker, hvor du kan blive vejledt, eller få rådgivning online via vores chat, e-mail eller på telefon. Uanset hvordan du kommer i kontakt med os, vil vores uddannede sengerådgivere hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.

Tilføj mere tilbehør til dit sengebund 70x200 

Formålet med din seng er, at du skal kunne sove godt hver nat. Men det betyder ikke, at sengen ikke også må være pæn at se på. Indretningen påvirker din søvnkvalitet, for et behageligt soveværelse gør dig afslappet og godt tilpas. Og dét hjælper dig med at sove bedre.

Derfor giver det god mening at dekorere din sengebund med en flot sengeramme, der er med til at skabe den stemning, du bliver glad af. Du kan også tilføje en fin sengegavl, et natbord og et matchende natbord. Dermed kan du skabe en komplet sengeløsning i din stil.

Vi leverer naturligvis din seng gratis hjem til din nærmeste kantsten, så du ikke skal tænke på at få sengen ind i bilen eller bære den hjem. Du kan også tilkøbe muligheden for at få båret sengen indenfor og få taget den gamle sag med. 


Læs mere om vores levering og montering af senge her.

60 dages prisgaranti på alle varer

Når du handler hos Drømmeland, har du 60 dages prisgaranti på alle varer. Det vil sige, at hvis du indenfor 60 dage finder en identisk sengebund hos en anden forhandler, der har en billigere fast salgspris, så matcher vi prisen. 

Prisforskellen overføres til et tilgodebevis til Drømmeland. På den måde er du altid sikret, at du ikke kunne have købt præcis den samme vare til en lavere pris et andet sted. Du behøver heller ikke ærgre dig, hvis din nye seng kommer på tilbud hos os ugen efter, du har købt. 

Vær opmærksom på, at vores 60 dages prisgaranti ikke gælder klubtilbud og særtilbud opnået ved forevisning af rabatkoder.