Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Skøn sommerhus-idyl

Frisk sommerhuset op med gode bokssenge, sovesofaer der giver praktisk ekstra soveplads samt hyggelige puder og sengetøj. Vi giver her gode tips til sommerhus-stilen, som også kan bruges hjemme hos dig selv.

Find bokssenge på tilbud

Smukke mønstre og lyse farver

Der er intet der kan skabe en hyggelig stemning som lækkert kvalitetssengetøj i lyse, glade farver. Find sommerhus-stilen med blomstret mønster eller stribet sengetøj.

Du finder et godt udvalg i vores butikker og online af nordisk sengetøj fra både Borås og Turiform.

Se udvalget her 

Klassiske træmøbler siden 1960

Få sommerhusstilen med lyse træmøbler. Alle Kaagaards kommoder, sengeborde og sengerammer findes i hvid, sort, eg og bøg - og så er det en dansk fabrik der har eksisteret i over 60 år grundet kvaliteten der holder i mange år.
For at få den rigtige stil er det vigtigt at indrette lyst, enkelt og med ting fra naturen. 

Bliv inspireret her

Sæt en smuk sovesofa ind i sommerhuset

Det kan være en rigtig god idé med en sovesofa i sommerhuset. Det er både et flot møbel i stuen, som I kan få mange hyggelige stunder i, og så er det rigtig en rigtig god løsning, når der kommer gæster.

Der er mange lækre fordele ved en sovesofa til sommerhus, og både du og dine overnattende gæster vil med garanti føle stor glæde ved en ny og pæn sovesofa i huset.

Find alle vores sovesofaer her