Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Senge i 210x210

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Kategorier
Mærker
Farve

Oplev ekstra god plads i en seng 210x210 

Er du så heldig at have et stort soveværelse? Og har du brug for en ny seng? Opgradér til en af vores eksklusive king size senge på 210x210 cm. Her venter dig flotte tekstiler og farver at vælge imellem, så din seng ser indbydende ud.

Samtidig er sengenes madrasser med vigtige egenskaber, der er med til at sikre dig en sund og behagelig søvn. Oplev blandt andet mange komfortzoner, god åndbarhed og en luksuriøs topmadras, der giver dig den komfort og ro, din krop behøver.

Med en seng på 210x210 får du også masser af plads, uanset om du er to meter høj eller sover med både partner og børn. Dermed er din nye 210x210 seng ikke bare ekstra stor og flot. Du ligger også godt i den, så du kan få en optimal søvn. 

Dyk ned i kongelige senge på 210x210 cm 

Hos Drømmeland har vi gode senge til mange forskellige behov og i fremragende kvalitet. Det gælder også vores 210x210 senge, og du kan vælge mellem flere typer senge i netop denne størrelse. Nogle af vores mest populære er:

  • Elevationssenge: For dig, der gerne vil se TV i sengen eller få hævet trætte fødder
  • Kontinentalsenge: For dig, der mangler en voluminøs seng uden en revne i midten
  • Boksmadrasser: For dig, der ønsker sig en klassisk drømmeseng i et enkelt design
  • Plansenge: For dig, der vil sove i en elegant og minimalistisk seng med en ramme

Der er altså mange muligheder for at finde en king size seng 210x210, der passer til dine behov og personlige præferencer.

Er størrelsen en anelse for stor? Udforsk vores modeller på 200x200 cm, hvor du får en lidt smallere seng. Du får naturligvis den samme gode kvalitet. 

210x210 senge: Til dig, der vil sove som en konge

Der er en grund til, at flere vælger at sove i en seng på 210x210 cm. Med denne størrelse får du nemlig en ekstra stor dobbeltseng, der er fantastisk for især dig, der ønsker ekstra komfort eller har brug for en særlig stor seng. 

Forestil dig, at du let kan strække og boltre dig om natten. Hvor du ikke forstyrrer andre eller får din egen søvn ødelagt, selvom der ligger to små børn og en hund i sengen. Med denne størrelse kan både store og små nyde godt af den rummelige seng.

Sådan en oplevelse kan du også få med vores 210x210 senge. Her er der nemlig plads til hygge med hele familien inden sengetid og om morgenen. Samtidig er der lagt fokus på god støtte og komfort til hele kroppen, så alle får en god søvn. 

Hvilken type seng giver den bedste søvn for dig?

“Hvad er den rette seng for mig?” “Hvor blød eller fast skal madrassen være?” Lyder spørgsmålene bekendte? Så er du ikke den eneste, da der findes mange senge på markedet, og vi har alle forskellige behov.

Først skal du tage stilling til, hvilken type king size seng, der passer bedst til dine vaner og eventuelle skavanker. Vil du gerne se TV i sengen? Måske har du dårligt blodomløb? Så kan en af vores king size elevationssenge være bedst for dig. Derimod er en stor kontinentalseng bedre, hvis du mangler en høj og komplet seng med en stor liggeflade.

Det er også afgørende at vælge den rigtige fasthed, da det vil påvirke din søvnkvalitet markant. Her skal du se på madrassen og sikre dig, at den passer til din kropsform. Ryggen skal være i en vandret position, når du ligger på siden. 

Alle vores senge kan give dig bedre nætter

Uanset hvilken slags 210x210 seng du vælger hos Drømmeland, kan du være tryg ved kvaliteten. Vi har sørget for, at alle modellerne er fra nogle af de bedste leverandører på markedet.

Oplev for eksempel Casablanca. Mærket er kendt for sine mange valgmuligheder – vælg mellem flere tekstiler og mange farver i en nordisk stil. Med fjedre og komfortzoner sørger Casablanca også for, at du får optimal støtte, så du sover godt.

Vælger du din nye seng fra os, skal du altså ikke bekymre dig om hverken kvalitet eller komfort. Begge dele scorer allerede topkarakterer hos Drømmeland. 

Afprøv din nye 210x210 seng i 100 dage

Det er svært at vide, om du vælger den rette seng, når du står i butikken eller køber sengen online. For det er først, når du har sovet i sengen i nogle uger, at du for alvor ved, om den er behagelig for dig.

Derfor har vi hos Drømmeland 100 nætters ombytningsret på alle løse madrasser, der fås i forskellige fastheder. Alt efter hvilken seng du vælger, kan du altså få ændret fastheden indenfor 100 dage, hvis madrassen er for blød eller hård.

Du skal blot afmontere betrækket, forsigtigt tage kernen ud og ombytte den i en af vores butikker inden for 100 nætter. Det er helt gratis, og du kan også lade os klare ombytningen for dig mod betaling. 

Bemærk, at du ikke kan bruge ombytningsretten på vores boksmadrasser, da de sidder fast på rammen og derfor ikke er løs. Desuden gælder ombytningsretten én gang pr. madras.