Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Satin sengetøj

Smukt sengetøj i bomuldssatin

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Kategorier
Farve
Mærker

Find smukt sengetøj i bomuldssatin

Derfor er sengetøj i bomuldssatin godt for dig

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør sove i satinvævet bomuldssengesæt fra Drømmeland.
Blandt andet er bomuldssatin vævet på en helt særlig måde, der giver materialet en glat, fin og glansfuld overflade. Du får 100 procent bomuld, men sengetøjet får en ekstra blødhed. Det sikrer en høj komfort og betyder, at du skaber de bedste forudsætninger for en endnu mere behagelig nattesøvn.
Samtidig får du utrolig slidstærkt sengetøj, da vævningen gør bomuldstrådene mere tætte og derfor mere holdbare. Du får altså glæde af sengetøjets egenskaber i langt længere tid end almindelig bomuld.
Desuden har bomuldssatin samme fordele som almindelig bomuld, herunder fugtabsorberende egenskaber. Det vil sige, at hvis du har tendens til at få det varmt, når du sover, vil din overskudsvarme blive ledt væk fra kroppen.
satin-sengetøj-blå.jpg

Dobbeltdyne-pige.jpg

Find gode sengesæt i alle størrelser


Hos Drømmeland fås alle vores sengesæt i et væld af størrelser, så du kan sove i lækkert sengetøj, der passer til netop din pude og dyne.

Vi har nemlig sengetøj, der passer til dig - uanset om du sover med en dyne i den klassiske størrelse i 140x200 cm, der svarer til en enkeltdyne, eller om du sover med dobbeltdyne.

Indbydende sengesæt i flere materialer


Det er naturligvis ikke kun sengetøj i bomuldssatin, som Drømmeland forhandler. Vi har nemlig forskellige slags sengesæt i høj kvalitet, så du ikke skal gå på kompromis med komforten eller din stil.

Du kan for eksempel få et nyt sengesæt i egyptisk bomuld, som har den fineste og blødeste kvalitet – næsten ligesom silke. Eller hvad med OEKO-TEX® certificeret og økologisk bomuld, der er kontrolleret for skadelige, kemiske stoffer?

Med de forskellige muligheder har du mulighed for at få behageligt sengetøj med mindre kemi i hverdagen. Udforsk udvalget, og bestil nemt dit rette sengesæt online.
Sengeramme-5.jpg

Bliv klogere på sengetøj i bomuldssatin og andre kvalitetsmaterialer