Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Queen size seng

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Kategorier
Mærker
Farve

Find en queen size seng for dig

Drømmer du om en ekstra rummelig dobbeltseng? Hvor der er god plads til at boltre sig – selv hvis der ligger to voksne og måske et mindre barn side om side? Med en queen size seng får du dine drømme opfyldt.
Sengen måler nemlig 200x200 cm, hvilket er 20 cm ekstra i bredden sammenlignet med en almindelig dobbeltseng på 180x200 cm. 
Med queen size sengen kan du altså let vende dig om natten uden at forstyrre andre eller få din egen søvn ødelagt.

Find queen size sengen hos Drømmeland

Vælger du en queen size seng fra Drømmeland, får du ikke blot ekstra bredde. Du kan også se frem til komfort og optimal støtte til din krop. Vi har nemlig et bredt udvalg af forskellige queen size senge til enhver dronning. Du finder blandt andet:

• Elevationssenge
• Kontinentalsenge
• Plansenge
• Boksmadrasser


Alle modellerne er med en eller flere madrasser med forskellige fastheder samt komfortzoner. Det vil sige, at du kan finde en queen size seng, som passer til netop dig. 

De lækre detaljer ved vores queen size senge giver dig en enestående støtte og ergonomi til dit behov.

Hvilken madras skal din queen size seng have? 

Du har måske fundet ud af, at din seng skal være på 200 cm i bredde og længde. Men ved du også, hvilken type seng du skal have? Dit valg er afgørende for, hvor godt du sover om natten.

Start med at finde ud af, hvilken slags queen size seng der passer bedst til dine vaner og eventuelle skavanker. Vil du gerne se TV i sengen? Måske har du dårligt blodomløb? Så kan en af vores queen size elevationssenge være bedst for dig. Derimod er en kontinentalseng bedre, hvis du mangler en høj og komplet seng med en stor liggeflade.

Det er også afgørende at vælge den rigtige fasthed, da det vil påvirke din søvnkvalitet markant. Her skal du se på, hvor hård eller blød madrassen er, og sikre dig, at den passer til din kropsform. Ryggen skal være i en vandret position, når du ligger ned.

Prøv lidt forskellige queen size senge i en af vores Drømmeland-butikker, så du kan mærke efter, om du vælger rigtigt. Du kan også få flere gode råd i vores artikel “Sådan vælger du den bedste seng og madras til dit behov”.

sengetøj-bliver-rystet.jpg

Mål altid op i dit soveværelse

Der er ingen tvivl om, at en seng på 200 cm i både bredde og længde er stor. Derfor er det også vigtigt, at du måler dit soveværelse, inden du bestiller en seng i denne størrelse hjem. Så er du sikker på, at den passer komfortabelt ind i rummet.

Er der for eksempel plads til at komme rundt om sengen? Kan du placere et sengebord i begge sider? Virker sengen for overvældende til rummet? Kan du stadig åbne skabene til klædeskabet?

Hvis du kan, er det værd at få adgang til sengen fra tre sider. Når du sikrer plads til både dig selv og sengen, er der nemlig bedre mulighed for at bevæge dig rundt i soveværelset – uden at støde tæerne eller kravle ind over sengen

Har du plads til en king size seng?

Er du så heldig at have et stort soveværelse? Så har du mulighed for at opgradere til en af vores eksklusive king size senge. Det vil sige en ekstra stor dobbeltseng, hvor der er plads til både to små børn og forældre. Du finder dem i disse mål:

210 x 210 cm210 x 200 cm og i 200 x 210 cm


Du sover naturligvis godt, uanset hvilke af vores royale senge du vælger. Hos Drømmeland går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores senge. Forskellen er blot, at king size sengen som minimum er 10 cm længere i bredde og længde end en queen size seng.

Alle størrelserne er fantastiske for dig, der ønsker ekstra komfort eller har brug for god plads til at brede dig på. Så kan både store og små nyde godt af en rummelig seng, og alle får en god nats søvn.

Mennesker.jpg

Afprøv din store dobbeltseng i 100 nætter


Er du nervøs for at købe en seng, som du ikke ligger godt i? Det behøver du ikke. Hos Drømmeland ved vi alt om at sove godt, og vores erfarne sengerådgivere står klar til at hjælpe dig tættere på målet.

Desuden har vi 100 dages ombytningsret på alle løse madrasser, som vi har i forskellige fastheder. Det vil sige, at hvis du eller din partner oplever, at fastheden ikke passer, kan I få en blødere eller hårdere madras. Bemærk, at du ikke kan bruge ombytningsretten på vores boksmadrasser, da de sidder fast på rammen, og derfor er de ikke løse.

Du får altid gratis levering til kantsten


Når du køber din seng hos Drømmeland, skal du hverken tænke på dyre fragtpriser eller bøvle med at få madrasserne ind i bilen. Hos os får du altid gratis levering til fortovskant i hele Danmark, undtagen ikke-brofaste øer.

Du kan også betale os for at bære din kommende seng til et valgfrit rum og lade os montere den for dig. Dermed skal du hverken slås med smalle trapper eller brugsvejledninger.

Indtast blot din adresse i kurven, hvorefter du ser, om vores forskellige services er mulige for dig. Du kan læse mere om vores levering og montering af senge her.