Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

natbordslamper og sengebordslamper

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Farve
Længde (cm)

Få stemningsfuldt lys med en natbordslampe

Mange af os bruger vores seng til ét formål – at få en god søvn. Ikke desto mindre er der mange af os, der også kan lide at læse en god bog inden sengetid eller som skal finde vej til og fra sengen efter mørkets frembrud.

Er du en af de sidste? Så er en flot sengelampe fra Drømmeland det oplagte valg. Vi har stilfulde og tidløse natbordslamper, der passer ind i ethvert soveværelse. Samtidig skaber de både en hyggelig og afslappende atmosfære.

Ved mange af vores sengelamper kan du også justere lyset i den retning, du ønsker. Derved får du en fleksibel natlampe og ordentligt lys, du kan tilpasse ud fra dine behov. 

Find lampen til sengen med det rigtige lys

Når du skal vælge en god lampe til din seng, er det vigtigt, at du tænker over dine behov – og hvad du skal bruge lampen til. Derved kan du falde til ro i behagelig belysning med et design, du kan lide.

Generelt skal belysningen i soveværelset på én gang være komfortabelt, funktionelt og skabe en hyggelig stemning. 

Gå for eksempel efter en stilfuld belysning med en varm, behagelig, behagelig lysfarve på mellem 2.700 og 3.000 Kelvin. Dermed får du den bedste belysning til soveværelset.

Hos Drømmeland er vores lamper med LED, og du kan dæmpe lysstyrken. Med en dæmpningsfunktion kan du skabe en hyggelig atmosfære i soveværelset. Den afslappende stemning hjælper samtidig med at få dig til at falde til ro.

Undgå at snuble ind i sengen om natten

Skal du nogle gange på toilettet om natten? Eller måske går du ofte i seng efter din partner er faldet til ro? Så kan en sengelampe med automatisk tænd og sluk-funktion hjælpe med at forstyrre nattesøvnen mindst muligt.

Det smarte ved denne sengelampe er, at små LED-pærer kaster et dæmpet lys ned mod gulvet fra sengekanten. På den måde kan du orientere dig i soveværelset uden at lyse hele rummet unødigt op.

Lampen bliver aktiveret af en bevægelsessensor, der reagerer på dine bevægelser inden for en radius af få meter fra sengen og i det øjeblik, du stiger ud af sengen. Når du lægger dig til at sove igen, slukker lampen automatisk efter få sekunder eller nogle minutter. 

Læs en god bog uden at blænde øjnene

Leder du efter en god læselampe? Se vores modeller, der kan sidde på sengegavlen. De er nemme at skrue fast, og du får samtidig et godt læselys. Takket være LED og dæmpningsfunktion kan du nemt justere lyset til at være behageligt og ikke forstyrre.

At læse inden sengetid kræver nemlig et forholdsvist skarpt og koncentreret lys, så du ikke skal anstrenge dig for at se. Dog må lyset ikke være så kraftigt, at resten af dit soveværelse lyser op, eller at du forstyrrer din partner, der måske gerne vil sove.

Alt dette lever vores sengelamper til gavlen op til. Samtidig holder de utrolig længe, fordi LED-pærer har en levealder på over 10 år. Det er godt for både dig, pengepungen og miljøet. 

Derfor kan en sengelampe forbedre din søvn

Selvom du bruger det meste af tiden i dit soveværelse med lukkede øjne, har en harmonisk indretning stor betydning for din søvnkvalitet og velvære. Det er nemlig i soveværelset, du slapper af, og derfor skal soveværelset emme af ro.

Her kan det lille ekstra lys ved sengen være prikken over i’et. For eksempel hjælper god belysning dig ikke kun mod, at du støder tæerne mod sengen om natten. Lyset giver også en følelse af varme og velbehag, så du får en afslappet atmosfære inden sengetid.

Når du lægger dig til at sove, bør du slukke alt lys og lægge telefonen væk. Så er du bedre rustet til en god og uforstyrret søvn. Hvis dit soveværelse er meget udsat for lys, bør du anskaffe dig nogle mørklægningsgardiner, der gør, at rummet kan blive helt mørkt.

Læs mere om, hvordan lys i soveværelset påvirker din søvn

Få rådgivning om en sund søvn i dag

Har du brug for mere inspiration til indretning af dit soveværelse? Du kan altid få hjælp af os online og i vores butikker. Vi ønsker at give dig den bedste søvn, og derfor svarer vi på alle dine spørgsmål om alt fra en ny seng til praktisk belysning.

Alle vores sengerådgivere er uddannede i at vejlede om, hvordan forskellige mennesker kan få en sund nattesøvn. For dig er det en god mulighed for at få den rette hjælp, så du kan slappe af og vågne veludhvilet op.

Find mere inspiration til dit soveværelse

Mangler du mere tilbehør eller nye møbler til soveværelset, som kan skabe en behagelig stemning? Foruden en god natbords- eller sengebordslampe kan du indrette soveværelset med vores: 

  • Moderne sengegavle
  • Flotte sengetæpper
  • Kommoder og skabe
  • Et bredt udvalg af pyntepuder
  • Sengeborde og sengeben
De mange muligheder betyder, at du kan skabe din helt eget, personlige oase, der passer godt til din smag og dit soveværelse. Se alt vores tilbehør til soveværelset, og bestil det nemt online.