Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Madras 180x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Madrastyper
Madras-fasthed
Mærker

Sov uforstyrret på en madras 180x200


Vil du gerne sove i en god dobbeltseng? Så bør du udforske vores mange lækre madrasser på 180x200 cm. Hos Drømmeland har vi udelukkende gode madrasser, der er skabt til at give dig optimal støtte, aflastning og komfort.

Selv hvis I er to, kan I begge ligge behageligt hele natten. Flere af vores madrasser til dobbeltsenge fås nemlig med to forskellige fastheder. Hvis du deler seng med en partner, er du altså ikke tvunget til at vælge samme fasthed i begge sider af madrassen.

En tredje bonus ved vores madrasser til dobbeltsenge – og alle andre størrelser – er, at de kommer fra førende brands, som har mange års erfaring i god søvnkvalitet. Er du på udkig efter en god madras, er du derfor i sikre hænder hos os. 

Fantastiske 180x200 madrasser til dine behov

Hos Drømmeland kan du vælge mellem forskellige slags madrasser på 180x200 cm. Alle er lavet til at give god støtte og tilpasning. Her på siden finder du blandt andet:


Springmadrassen er ofte den mest foretrukne slags hos Drømmeland, da den er utrolig fleksibel og tilpasser sig din krop. Har du problemer med ryggen, bør du derimod vælge en af vores trykaflastende madrasser. Spiller prisen en vigtig rolle, kan en ny skummadras være det rigtige for dig. 

Mærk efter den rigtige fasthed

Måske ved du nu, at din nye madras skal være en bestemt slags og på 180x200 cm. Næste skridt er, at du vælger den rette fasthed. Når du ved, hvor hård eller blød madrassen skal være, er du bedre sikret en god komfort i mange år.

Du kan teste, om du skal have en blød, medium eller hård madras ved at lægge dig på madrassen med ryggen nedad og få en person til at lægge en hånd under din lænd. Er der kontakt mellem madrassen og din lænd, giver madrassen ofte den korrekte støtte.

Derudover kan du finde madrasser hos os med fremragende egenskaber, der er med til at give bedre komfort. Oplev for eksempel madrasser, som er åndbare, gode til at temperaturregulere og uden skadelige kemiske stoffer.

De mange egenskaber gør, at du kan sove uforstyrret og trygt. 

Professionel rådgivning både online og fysisk

Vi er klar over, at det kan være svært at finde den helt rigtige madras, når der er så mange valgmuligheder. Forskellige hårdheder, fjedre og komfortzoner – der er mange faktorer. Er du forvirret, behøver du dog ikke give op.

Vi hjælper dig naturligvis, både online og i vores mange butikker. Selv hvis du køber en madras, der senere viser sig at være for hård eller blød, behøver du ikke tro, at pengene er spildte.

Hos Drømmeland tilbyder vi nemlig 100 nætters ombytning på alle løse madrasser, der fås med forskellige fastheder. Ombytningsretten betyder, at du kan få skiftet kernen i madrassen og dermed fastheden. Så er du helt sikker på, at din madras passer til dig. 

Fuldend din madras 180x200 for optimal søvn

Når du køber en ny madras på 180x200 cm hos Drømmeland, kan du også tilkøbe tilbehør, som er med til at gøre dit soveværelse mere indbydende og ikke mindst fuldende din seng.

Find for eksempel en god sengebund og med en holdbar sengeramme udenom. En sengebund giver støtte samt stabilitet til din madras, og sengerammen gør, at din nye seng fremstår flot i soveværelset.

Derudover anbefaler vi at købe en topmadras til madrassen. Med en 180x200 topmadras fra Drømmeland passer du bedre på din nye dobbeltseng og får et ekstra komfortlag.

Lægger du en rullemadras på din topmadras, kan du i endnu højere grad beskytte sengen. Den fungerer som en ekstra beskyttelse mod støv, fugt og slid og kan nemt vaskes. Så kan du sove godt på din 180x200 madras i endnu længere tid.