Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Madras 140x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Madrastyper
Madras-fasthed
Mærker

Find bredt udvalg af madrasser 140x200


En holdbar madras med optimal støtte, aflastning og komfort. Det er netop, hvad du får, når du køber en 140x200 madras eller en af vores mange andre størrelser.

Hos Drømmeland har vi nemlig skruet helt op for kvaliteten ved at have madrasser, der giver dig en god nattesøvn, og som er fra nogle af de bedste leverandører på markedet. På den måde kan du vågne veludhvilet og frisk op.

Du får naturligvis gratis levering med i prisen. Vi leverer i hele Danmark, undtagen ikke-brofaste øer, og vil du have båret madrassen indenfor, hjælper vi naturligvis også med dette mod tilkøb. Læs mere om vores levering og services her.

Hvilken slags 140x200 madras drømmer du om?

Størrelsen på en 140x200 cm madras svarer til en trekvartseng eller halvandenmandsseng, og der findes flere typer madrasser i denne størrelse.

Hos Drømmeland er nogle af vores mest populære 140x200 madrasser disse to:

Springmadras: Kendt for sin fleksibilitet, komfort og lange levetid
Trykaflastende madras: Mærk uovertruffen komfort og støtte af hele kroppen

Begge slags har fokus på at give dig den aflastning, komfort og støtte, du har brug for. Tøv derfor ikke med at kigge dine forskellige valgmuligheder igennem. 

Få din rygsøjle i vater

Når du skal vælge din rette madras på 140x200 cm, er et af de vigtigste kriterier, at din ryg får den nødvendige støtte. Så er der mindre risiko for en afbrudt søvn, fordi du vender og drejer dig for at aflaste kroppen.

For at få en god madras for dig skal du blandt andet se på, hvor hård eller blød madrassen er. Det er nemlig madrassens fasthed, der afgør, om din krop får den rigtige støtte og komfort.

Du kan teste, om din madras passer til dig ved at lægge en hånd ind under lænden, mens du ligger med ryggen på madrassen. Er der kontakt mellem madrassen og din lænd, giver madrassen ofte den korrekte støtte.

Det vigtigste er, at rygsøjlen er i en vandret position, når du ligger på siden. Din rygsøjle må altså hverken bue opad eller nedad. Få flere gode tips i vores guide om, hvordan du finder den bedste madras for dig. 

Vi har både den bløde og den faste madras

Hos Drømmeland har vi 140x200 madrasser med støttende fjedre og op til fire forskellige fastheder, alt efter hvilket mærke du vælger. Desuden har de unikke egenskaber, der hjælper dig med at ligge helt optimalt.

Har du for eksempel dårlig ryg, bør du vælge en af vores trykaflastende madrasser, der giver særlig støtte til ryggen, hofterne, skuldre og led. Ved at tilpasse sig din krop får du optimal støtte, uanset hvilken soveposition du ligger i.

Prøv de forskellige fastheder i en af vores butikker, hvor du også får professionel vejledning. Vores rådgivere er uddannede til at finde lige præcis den madras, der passer bedst til dig. 

Find en god madras 140x200 på tilbud

Hos Drømmeland kan du købe din nye madras 140x200 uden at gå på kompromis med komfort eller pengepung. Vi har altid tilbud på et udvalg af madrasser, og du får den samme gode liggekomfort som de madrasser, vi sælger til fuld pris.

Alle madrasser hos Drømmeland kommer fra førende sengemærker, hvor kvalitet, komfort og design er i fokus.

Generelt har vi forskellige prisklasser på alt fra senge og madrasser til sengetøj og tilbehør. Det giver dig gode muligheder for at indrette hele soveværelset i et prisleje, der passer til din pengepung.

Er du medlem af Klub Drømmeland, får du også særlige Klub-tilbud samt nyheder og inspirerende tips før alle andre. Meld dig gratis ind i dag. Du kan altid melde dig ud igen. 

Sådan kan du gøre din seng (og søvn) endnu bedre

Har du fundet den rigtige 140x200 madras til seng? Der er faktisk flere måder, hvorpå du kan gøre sengen endnu bedre at sove på.

Vi anbefaler blandt andet, at du også investerer i en 140x200 topmadras. Den giver den sidste vigtige støtte og komfort, så du ligger endnu bedre. Samtidig er den med til at forlænge din sengs levetid med flere år, fordi den tager det værste slid.

Gode sengeforhold er dog mere end blot nogle madrasser. En behagelig indretning af dit soveværelse kan også gøre dig godt tilpas, hvilket kan forbedre din søvn. Prøv derfor at finde den stil og stemning, du gerne vil have i dit soveværelse.

Du kan blandt andet investere i en flot 140x200 sengeramme. Der er både en for dig, der elsker den minimalistiske, naturlige eller moderne stil. Eller hvad med en flot sengegavl? Med vores udvalg får dit soveværelse både mere personlighed og en ny stil.