Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Latex topmadrasser 90x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Mærker

Mærk fordelene ved en latex-topmadras 90x200

En ny topmadras med latex giver en masse fordele, der kan forbedre din søvn. Det behagelige materiale er med til at skabe et særligt sundt sovemiljø og støtter din krop. 

Hos Drømmeland har vi gode latex-topmadrasser i forskellige størrelser – blandt andet 90x200 cm. Er du på udkig efter en topmadras i latex og denne størrelse, er du derfor landet det rigtige sted.

Bliv klogere på fordelene ved latex, og hvordan du vælger den rigtige topmadras her på siden. Sammen med en god seng fra os kan du lettere opnå en sundere nattesøvn. 

Latex giver en allergivenlig og skånsom søvn

Der er flere fordele ved en latex-topmadras fra Drømmeland. Blandt andet har husstøvmider svært ved at overleve i topmadrassens struktur. Det gør en topmadras med latex til et særligt godt valg for dig med allergi.

En anden væsentlig fordel ved latex er, at materialet er åndbart. Det vil sige, at hvis du let får det varmt, mens du sover, kan denne type topmadras hjælpe dig med at komme af med den overskydende varme. 

Desuden tilpasser topmadrassen sig efter din krop, uanset om du er let, tung eller midt i mellem. Latex bliver heller ikke mindre elastisk med tiden. Din krop får altså ekstra støtte fra topmadrassen hver nat de næste mange år. 

Hvilken latex-topmadras passer til dig?

Har du aldrig haft en latex-topmadras før? Så kan det være svært at vide, hvilken en du skal vælge til din 90x200 seng. Hos Drømmeland får du heldigvis kun topkvalitet, og vi er altid klar til at vejlede dig.

Som udgangspunkt bør du altid vælge din topmadras ud fra, hvad der virker mest behageligt for dig. Den skal selvfølgelig også passe med målene i din enkeltseng.

Du kan også undersøge topmadrassens betræk. Hos Drømmeland har flere af vores topmadrasser i latex et polstret og allergivenligt betræk, som sikrer en lækker følelse.

Vi vejleder dig om din nye topmadras

Er du i vildrede om, hvordan du vælger en god topmadras? Du er velkommen til at tale med os i din lokale Drømmeland-butik eller kontakte vores kyndige kundeservice online. 

Sammen med dig finder vi frem til den 90x200 topmadras med latex, som du sover bedst på. I butikken kan du også prøve vores udvalg og få en bedre fornemmelse af, hvad der er bedst for dig. Så er det lettere at bestille den helt rette latex-topmadras.

Husk, at en topmadras giver et ekstra lag komfort og beskytter din underliggende madras. Men hvis din seng er slidt eller ikke er i den bedste kvalitet, er en ny topmadras ikke nok til at redde den. Her er det bedre med en helt ny seng.

Beskyt din nye 90x200 topmadras

Når du har købt din nye topmadras 90x200 med latex, mangler du lige prikken over i’et for at opnå et sundt sovemiljø. Og det, du mangler, er en god rullemadras fra Drømmeland. 

Alle vores rullemadrasser fungerer som en ekstra beskyttelse mod slid. Se også vores allergivenlige dyner og puder, der byder på skånsom kvalitet til dig, som er allergiker, men også dig som bare gerne vil have naturligt tilbehør. 

Skal du bruge et lagen til topmadrassen? Find et kuvertlagen eller toplagen hos os, der sidder perfekt omkring topmadrassen. Det folder sig ind under din topmadras, så det ligger stramt og pæn. Dermed ser din seng endnu mere indbydende ud. 

Få en bedre nattesøvn hos Drømmeland

Du bruger en stor del af dit liv på at ligge i din seng, og derfor er det vigtigt, at du får en komfortabel oplevelse. Søvn – god såvel som dårlig – har nemlig stor påvirkning på dit helbred. 

Derfor er det vigtigt, at du har den rette seng, dyne, pude, tilbehør og et behageligt soveværelse. Alt dette rådgiver vi naturligvis dig i. Faktisk tør vi godt sige, at vi ved alt om at sove godt. 

Tøv derfor ikke med at kontakte eller besøge os. Vi hjælper dig med at finde den kvalitetsseng og det rette tilbehør, som er med til at give dig en sund søvn, og som passer til din stil.