Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Hovden Sovesofa

Nyhed - mySOFABED

mySOFABED

MADRASSER 
Hovden sovesofaer har fjedremadrasser som støtter dig mens du sover. Alle madrasserne er 200 cm lange og fås i tre forskellige bredder (75 cm, 140 cm og 160 cm).
Alle sovesofaer kan fås med enten pocket- eller bonellfjedre i madrassen.

pocketfjedre

POCKET FJEDRE
Denne type fjedre ligger i små poser, der derfor bedre holder formen i madrassen igennem mange år. Alle fjedrene er uafhængige fjedre i hver deres pose og derfor ikke forbundet.
bonellfjedre

BONELL FJEDRE

Bonell fjedre er lavet af én sammenhængende metaltråd. De enkelte fjedre er forbundet med en metalwire i top og bund

Stort udvalg af farver

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve
Personer (antal)
Bredde (cm)
Mærker

Om Hovden

I mere end 75 år har Hovden Møbel leveret møbler til nordiske hjem og offentlige miljøer. Deres sofaer produceres stadig i hånden, og arbejdet er præget af god kvalitet, nøje udvalgte materialer og stolthed over detaljer.

Hovden kombinerer moderne design med etableret tradition og kræver, at deres møbler skal være et sikkert og godt køb til fornuftige priser.

Alle Hovdens møbler fremstilles individuelt efter kundens valg af model, tekstil, træ og farve. Tekstiler udskæres nøje. Betrækkene er syet efter nøjagtige skabeloner. Massive trærammer samles og fastgøres med fjedre. Skum af bedste kvalitet skæres og limes vandbaseret. Den er polstret og monteret i hånden. Hvert møbel er godkendt af
sin egen kvalitetskontrollant, inden det pakkes i genanvendeligt materiale og sendes med specialiseret møbeltransport.