Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Elevationssenge 90x210

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve
Mærker

Læn dig godt tilbage på en elevationsseng 90x210

En elevationsseng, du vil elske at hvile og sove i

En god nattesøvn har en positiv indflydelse på dit velvære. For når du sover godt, styrker du både din krop og dit sind. Derfor har vi mange elevationssenge i blandt andet 90x210 cm, der kan være med til at forbedre din søvn. 


Vores senge med elevation kan især anbefales til dig, der:

  • Gerne vil læse eller se TV i sengen
  • Er gravid eller ammer
  • Har dårlig blodtilførsel i benene
  • Har tendens til at snorke

Men også dig, der bare ønsker den luksus, det er at have en elevationsseng. Du kan nemlig hæve hovedenden, når du for eksempel vil læse, og køre benene op efter en lang dag. Sammen med støttende egenskaber i madrassen får du dermed en elevationsseng 90x210 med forbløffende komfort.

Madrasser med korrekt støtte og komfort

Det er vigtigt, at din nye seng passer til netop din kropsform. Når rygsøjlen får den rette støtte, har du gode forudsætninger for at vågne frisk og veludhvilet. Heldigvis er dette muligt med alle vores senge – også dem på 90x210 cm. 


Dyk ned i de forskellige madrasser i størrelsen 90x210 cm, der støtter din krop korrekt. Find blandt andet madrasser med forskellige komfortzoner og fjedre. De sørger for, at hofter og skuldre synker tilpas ned i madrassen, så kroppen får den bedste støtte. 


Samtidig har vi brands med mange års erfaring i god søvnkvalitet. For dig betyder det en enkeltseng med fantastisk komfort.

Hvilken fasthed skal din madras have?

Der skal en god topmadras til

Når du skal vælge din nye seng hos os, får du også en topmadras på 90x210 cm til madrassen. Den gør ikke din seng hårdere eller blødere, men den er med til at støtte din krop på de rigtige steder, så du opnår en god nats søvn.
I vores sortiment finder du elevationssenge med forskellige topmadrasser, alt efter hvilket mærke du vælger. Vi har blandt andet topmadrasser, der former sig efter din krop samt allergivenlige slags.
For at sikre en lang levetid til din nye topmadras anbefaler vi også at investere i en rullemadras. Den beskytter mod slid og fugt, hvilket er med til at bevare topmadrassens kvalitet over tid. Da du også kan maskinvaske rullemadrassen, bidrager den til et rent og hygiejnisk sovemiljø.

Sover du stadig godt efter 100 nætter?

Har du købt en af vores elevationssenge, og viser den sig at være for hård eller blød? Så kan du skifte fastheden én gang. Hos Drømmeland tilbyder vi nemlig 100 nætters ombytningsret på alle løse madrasser, der fås med forskellige fastheder.


Fordelen er, at du kan mærke efter, om din nye madras faktisk passer til dig, når du sover. For det er svært at finde ud af, om du træffer den rigtige beslutning med alt tøjet på i en fysisk butik, eller hvis du køber sengen online.


Vores erfarne kundeservice kan også rådgive dig online, ligesom vi har mange artikler om at sove sundt, som kan hjælpe dig til at tage de helt rigtige valg for din nattesøvn. For dig betyder det gode forudsætninger for trygt at købe din rette seng hos os.
Original-pude.jpg