Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Elevationssenge 210x210

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Farve
Mærker

Oplev ekstra god plads i en elevationsseng 210x210

Drømmer du om en stor dobbeltseng, der kombinerer masser af plads, komfort og ergonomi? Hos os kan du omsætte dine drømme til virkelighed. Vi har nemlig flere gode elevationssenge i en king size størrelse på 210x210.

De store senge giver dig masser af bevægelsesfrihed, uanset om du er to meter høj eller sover med både partner og børn. Så kan du let strække og boltre dig uden at vække de andre eller få din egen søvn ødelagt. 

Med elevation kan du samtidig tilpasse din hvile- og sovestilling præcis efter dine ønsker. På den måde får du den optimale støtte, både når du er vågen og sover.

En stor dobbeltseng med optimal støtte 

Forestil dig at starte dagen med morgenkaffe, mens du sidder behageligt i sengen. Eller at få hævet fødderne en smule efter en lang arbejdsdag. Når du endelig skal sove, venter dig god støtte hele natten, selv når børnene eller familiens kat sover med.

Disse fordele får du med alle vores elevationssenge på 210x210 cm. Du tilbringer nemlig omkring en tredjedel af dit liv på at sove, og derfor har vi kun senge, der giver dig den rette støtte i mange år. Alt efter hvilket mærke du kigger på, finder du blandt andet elevationssenge med:

✔Madras opbygget af komfortzoner for ergonomisk support
✔Elevation i hoved- og fodende via fjernbetjening eller app
✔Indbydende design i forskellige tekstiler og farver

Derudover kan du vælge mellem forskellige fastheder og med eller uden sengegavl. Sammen med de forskellige komfortzoner får du derfor enestående støtte og ergonomi.

 

Hvor fast skal din 210x210 elevationsseng være?

Selvom vores udvalg af elevationssenge er af høj kvalitet, er det afgørende, at du vælger med omhu. Hver enkelt person har unikke søvnbehov og præferencer, og én madras passer derfor ikke alle. 

For at finde den rette 210x210 elevationsseng skal du sikre dig, at sengens madras passer til din foretrukne sovestilling, din vægt og om du har særlige behov, såsom dårlig ryg. Jo mere du vejer, jo fastere bør madrassen typisk være, og omvendt.

Det vigtigste er, at din rygsøjle er i en vandret position, når du ligger på siden. Dette sikrer en ergonomisk sund stilling og minimerer belastningen på led samt muskler. Få en person til at lægge en hånd ind under lænden, og mærk, om madrassen fylder lændesvajet ud.

 

En god topmadras fuldender komforten

Test din nye elevationsseng i 100 dage

Hos Drømmeland ønsker vi, at du får den optimale søvnkvalitet i mange år frem. Derfor kan du benytte dig af vores 100 dages ombytningsret, som gælder alle løse madrasser med forskellige fastheder.

Ombytningensretten betyder, at hvis du – indenfor 100 nætter – finder ud af, at madrassen til din nye seng er for blød eller for hård, kan du skifte fastheden. På den måde er du sikret, at din nye madras faktisk passer til dig.

Det eneste, du skal gøre, er at afmontere betrækket, omhyggeligt tage kernen ud og ombytte kernen i en af vores butikker. Denne service er helt gratis. Alternativt kan du få os til at komme hjem til dig og udføre ombytningen mod betaling.

Vær opmærksom på, at du kun kan bruge ombytningsretten én gang per madras.

Bliv rådgivet om, hvordan du får bedre nætter

Det er vanskeligt at vurdere, om du ligger korrekt på en madras. Derfor er det en god investering at bruge lidt ekstra tid på professionel vejledning. Kom forbi en af vores fysiske butikker, hvor du får hjælp af dygtige sengerådgivere, der ved alt om at sove godt.

Vi hjælper med at finde den bedste elevationsseng på 210x210 cm for netop dig – også hvis du sover med en partner med andre behov. Alle vores rådgivere er uddannet til at finde den helt rigtige seng og madras til forskellige præferencer. 

Det er den rigtige seng og madras, der giver den bedste søvn. Du kan derfor finde noget for alle – hvad end du har brug for en blød seng, en allergivenlig madras eller har en dårlig ryg og derfor har brug for særlig støtte. 

Med vores udvalg og rådgivning kan du dermed få en ny elevationsseng, der bidrager til en sund søvn.

Rullemadrasser.jpg