Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Elevationssenge 180x210

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve
Mærker

Nyd ekstra benlængde med en elevationsseng 180x210 

Er du højere end gennemsnittet, og vil du gerne have optimal hvile- og liggeposition? Så er en elevationsseng på 180x210 cm fra Drømmeland måske løsningen for dig. Her får du nemlig en bred, komfortabel og indbydende dobbeltseng med lidt ekstra længde.
Selv hvis du er to meter høj, kan din krop ligge på langs, uden at tæerne stritter ud over sengekanten. Og det er vigtigt for at få en god nats søvn, da du ellers risikerer at få kolde fødder. 
Samtidig kan du justere madrassen, så den har den stilling, der matcher dine behov. Med en seng i den korrekte størrelse og støtte kan du dermed sove godt i mange år. Udforsk dine muligheder i vores udvalg, og bestil nemt din nye seng hjem i dag

Investér i en eksklusiv seng fra Drømmeland

En god nattesøvn har en stor og positiv indflydelse på dit velvære. For når du sover godt, styrker du både din krop og dit sind. Derfor har vi hos Drømmeland udelukkende senge med komfort og optimal støtte.


Fordelene gælder naturligvis også vores 180x210 elevationssenge, der kommer fra nogle af de bedste brands. Desuden har du mulighed for at tilpasse sengen, så den passer til netop dit soveværelse og dine behov. Alt efter mærke kan du blandt andet vælge:


  • Elevationssenge i særklasse og i indbydende farver
  • Støttende fjedre for god trykaflastning
  • Flotte sengegavle og ben i træ eller metal

De mange fordele giver dig en forbløffende 180x210 elevationsseng, du kan falde til ro i, og kroppen får de bedste betingelser for at ligge behageligt.

Sådan finder du den rette 180x210 elevationsseng

Når du skal vælge en ny elevationsseng på 180x210 cm, er det en god idé at overveje sengens madras. Hos os spænder udvalget fra springmadrasser med fjedre til trykaflastende modeller. Alle har unikke egenskaber, der hjælper dig med at sove godt og uforstyrret.


Ønsker du for eksempel at få en ny seng med høj grad af komfort, bør du vælge en 180x210 springmadras. Den er, alt efter mærke, opbygget af flere komfortzoner med fjedre, der er tilpasset kroppens forskellige dele.


Har du brug for særlig ergonomisk støtte, bør du vælge elevationsseng med en trykaflastende madras. Denne type madras former sig efter kroppen og sørger for at mindske trykket på kroppens muskler og led.

Få en ekstra lang dobbeltseng med den rette fasthed

Vi topper din 180x210 elevationsseng med en topmadras

Sengene hos Drømmeland fås med en topmadras, og det er med god grund. Vores udvalg er nemlig designet til at give et ekstra lag af komfort – også i din 180x210 dobbeltseng.


Samtidig er vores topmadrasser med til at mindske slitage i sengen. Når du sover, frigiver din krop fugt, og som det øverste lag hjælper vores topmadrasser med at opretholde en god hygiejne. 


Find den ideelle elevationsseng med den rette topmadras for dig. Vores udvalg har alt fra ekstra støttende til standard topmadrasser, så du kan opnå den ønskede komfort.

Lad os levere og montere din nye seng for dig

Dobbeltsenge er både store og tunge. Derfor får du gratis levering på alle senge i hele Jylland og på brofaste øer, så du ikke skal bekymre dig om at skulle fragte sengen selv. 


Som udgangspunkt leverer vi din seng til kantstenen, men du kan også få sengen båret ind i eksempelvis dit soveværelse. Og hvis du vil af med den gamle madras, så tager vi den gerne med retur. Du skal blot sikre dig, at vi tilbyder de ekstra services ved dig, når du indtaster din kontaktinformation i kurven.


Efter levering har du god tid til at mærke efter, om du har valgt den rette madras. Vi tilbyder nemlig 100 nætters ombytningsret på alle løse madrasser, som vi har i flere fastheder. Hvis det viser sig, at elevationssengen ikke passer til dig, kan du derfor få skiftet madrassens kerne og dermed fastheden.


Læs mere om, hvordan vores ombytningsret fungerer.