Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Elevationssenge 105x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Farve
Mærker

Oplev en god elevationsseng 105x200

Hos Drømmeland kan du finde en god elevationsseng på 105x200 cm. Vi har nemlig flere modeller, der får topkarakterer, når det kommer til støtte, kvalitet og komfort – både når du er vågen, og når du sover. 
Med elevation kan du nemlig hæve og sænke madrassen, så elevationssengen bliver tilpasset dig. Derudover kan vi stå inde for kvaliteten på udvalget. Vi har nemlig nøje udvalgt hver en madras og seng, der kan give dig optimal komfort. 
Dyk ned i udvalget, og prøv vores smarte sengeguide, der giver dig de bedste forudsætninger for at træffe den rigtige beslutning.

Hvorfor vælge en 105x200 elevationsseng? 

Senge med elevation er populært blandt mange danskere, og det er med god grund. Du kan nemlig hæve og justere madrassen, så den har den stilling, der matcher dine behov.


Har du for eksempel problemer med ledsmerter? Det kan også være, at du har tendens til at snorke, eller så kan du bare lide at læse i sengen. Til alle behov bør du overveje en elevationsseng, der hjælper dig med at sidde og sove godt. På den måde får du et mere all-around møbel, hvor du kan få en sund nattesøvn.


Og ja, en elevationsseng koster ofte lidt mere end en mere traditionel seng. Men husk på, at du tilbringer en stor del af dit liv på at sove – mange af os bruger også mere tid i sengen til at arbejde eller se TV. Derfor kan den rette elevationsseng være en god investering.

Hos Drømmeland får du altid høj kvalitet

Med den helt rigtige seng fra vores udvalgte brands kan du se frem til bedre nætter. 

Hos Drømmeland kan du nemlig købe elevationssenge fra nogle af de bedste leverandører på markedet, så du kan være sikker på at sove godt i mange år.

Alt efter hvilket mærket du kigger på, har du mulighed for at få en elevationsseng med:

  • Forskellige komfortzoner for optimal støtte
  • Håndbygget kvalitetsdesign i flotte farver
  • Støttende fjedre for god trykaflastning
  • Flot tilbehør som en sengegavl

Du kan designe din egen seng i flere tekstiler og farver. Dermed får du ikke bare en god seng, der lader dig sove godt i mange år. Du kan også skabe et stilfuldt design, der bidrager til, at miljøet i soveværelset forbliver roligt og afslappende.

Sådan vælger du den rette madras for dig

Del din betaling op i mindre bidder

I søgen efter en god seng vil du møde høj kvalitet i forskellige prisklasser hos os. Det giver dig gode muligheder for at vælge en god seng i et prisleje, der passer til din pengepung.


Har du alligevel mareridt om, at du ikke har økonomi til en ny 105x200 elevationsseng? Gør brug af vores gratis finansiering. Her kan du dele betalingen op i mindre bidder hver måned og dermed få råd til den helt rigtige elevationsseng for dig.


Finansieringen er naturligvis uden renter og gebyrer. Det vil sige, at prisen på sengen forbliver den samme, uanset om du betaler det fulde beløb nu eller lidt over en bestemt periode.


Når du spreder betalingen ud, har du måske også mulighed for at vælge en madras med flere egenskaber eller tilbehør som en gavl eller en ny dyne. Fordelen for dig er, at du kan få mere for pengene og stadig holde budgettet.

En behagelig topmadras beskytter din seng 

Vidste du, at du kan forlænge din elevationssengs levetid ved at lægge en topmadras ovenpå? Den giver ikke blot et ekstra lag af komfort, topmadrassen absorberer også fugt. Derfor kommer vores senge med en topmadras, så du fastholder en god hygiejne i sengen og beskytter den underliggende madras.


Fælles for alle topmadrasser til vores elevationssenge er, at de er med til at forbedre din komfort og dermed din søvn. Vi har blandt andet tempererende modeller i latex, der er et allergivenligt materiale, til standard topmadrasser i skum, der tilpasser sig din krop.


Slut eventuelt af med en rullemadras, inden du lægger et behageligt lagen på. Den kan du jævnligt vaske, så du beskytter topmadrassen mod fugt og slid.