Senge outlet – køb udstillingssenge med store besparelser

I alle vores 20 Drømmeland-butikker rundt omkring i landet står der udstillingmodeller. De senge sælger vi nu ud af med ekstra store besparelser fra vores senge outlet. Sengene har stået rundt omkring i butikkerne, og de er naturligvis blevet prøvet af vores kunder, som måske har ligget på dem i nogle minutter og mærket efter, hvordan sengen har føltes at ligge i. Sengene er derfor ikke ubrugte men bestemt heller ikke slidte.

Er du på udkig efter en lækker seng til en ekstra god pris? Så hold øje med modellerne i vores senge outlet og se, om der er en seng dér, som matcher dit behov. 

På butikkernes sider – se links til højre – præsenterer vi nogle af de senge, der står i butikkerne i vores senge outlet. Men kom også gerne forbi eller ring til din lokale butik for at høre, hvad de har stående.

Vores udvalg i senge outlettet er langt større end de senge, vi kan nå at lægge på hjemmesiden. Så ring eller skriv til os, hvis du går efter en særlig sengetype eller en seng med et bestemt mål. Så kan du hurtigt få svar, om det er noget, du er så heldig at finde i vores senge outlet med en god rabat.

Senge outlet med hurtig levering

På en fabriksny seng kan du som regel forvente mellem 2 og 8 ugers leveringstid. Men når du køber en udstillingsmodel, kan de leveres meget hurtigt. Det skyldes, at de blot skal pakkes sammen i butikken og leveres ud til dig.

Sengene står allerede i vores senge outlet, og de skal derfor ikke bestilles hjem fra vores leverandører, som ellers godt kan have en leveringstid på over en måned. En seng fra vores senge outlet er derfor en rigtig god løsning, hvis du står og skal bruge en ny seng nu og her. Nogle af vores kunder har god tid til at vente på 2-8 ugers levering. Men andre oplever, at deres gamle seng pludseligt går i stykker, eller at de flytter mere eller mindre akut og får brug for en seng i den nye bolig.

Har du brug for en seng med hurtigst mulig levering, så ring til os eller besøg vores senge outlet og se, hvilke muligheder du har for en hurtig levering.