Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Vi præsenterer Auping Noa

Auping Noa er med sin enkle form, sine gennemtænkte detaljer og de naturlige materialer indbegrebet af skandinavisk design. 

Auping Noa er lavet med kærlighed på deres bæredygtige fabrik i Holland. Vælg mellem 6 forskellige farver og 2 hovedgærder. Kombinér sengemodellen med Auping Smart Base

EN SÆRLIG DETALJE


En ganske særlig detalje ved Auping Noa er hjulene af træ. Hjulene er ikke kun til pynt – selv om det ved første øjekast kan se sådan ud, fordi drejemekanismen er skjult indvendigt i hjulene.

Udover at være en smuk og overraskende detalje, kan Noa nemt flyttes rundt i soveværelset, hvis du vil ændre i indretningen eller gøre rent bag sengen.

Det er kun bagtil, at der er hjul på sengen. Fortil er der ben, og alle senge kan vælges udelukkende med ben.
noa hjul

noa bæredygtigt træ
SOLIDT OG BÆREDYGTIGT BØGETRÆ


Valget af træ som materiale er helt bevidst. Dette naturmateriale passer godt til sengens udformning og er desuden meget holdbart. Bøgetræ er nemlig superstærkt og har en meget lang levetid.

Når materialet er så holdbart, undgår vi, at du kasserer din seng allerede efter kort tid – og derved mindsker vi affaldsmængden. Det er vigtigt for os hos Auping, da vi stræber efter at lade færrest mulige materialer gå til spilde.

Alle rammer kommer i 6 forskellige nuancer af træ.

Se alle størrelse på Noa rammer 


Elevationssenge

Se udvalget

Plansenge

Se udvalget

noa sengebordSENGEBORD MED MAGASINHOLDER


Auping Noa sengebordet kan stå ved siden af sengen som et almindeligt sengebord, men takket være bordets form og lave vægt kan du også løfte det op i sengen. Bordet kan også vendes om, hvilket er praktisk, hvis du skal have lidt arbejde fra hånden. Eller hvis du vil streame din yndlingsserie.

Sengebordets stel er fremstillet i pulverlakeret stål med farven Deep Black, og bordpladen er fremstillet i bøgetræ med egetræsfiner og fås med samme finish som Auping Noa sengerammen.

Bordets magasinholder er fremstillet i filt og er nem at fastgøre under bordpladen, så den ikke ender på gulvet, når du stiller bordet på højkant.

Se Noa sengebord