Vil du være butikschef hos Drømmeland?

  • Du vil sælge nogle af de allerbedste produkter på markedet
  • Du trives blandt andre dygtige sælgere
  • Du yder sublim service til dine kunder
  • Du har allerede vist at du er ekstraordinært dygtig til personligt salg
  • Du kan erfaring med butiksdrift og sætter en ære i at have en flot butik

Hvis du kan genkende dig selv, så har du muligheden for at blive en del af en landsdækkende kæde med succes.

Sælger

Som sælgende butikschef hos Drømmeland sikrer du gennem god behovsafdækning at vores kunder får branchens bedste rådgivning. En god nats søvn har stor indflydelse på livskvalitet og vores sælgere sikrer at kunderne får den perfekte seng leveret til den aftalte tid.

Nyansat

Som nyansat i Drømmeland modtager du en oplæringsplan og bliver indgående trænet i vores procedurer og produkter. Du vil opleve en stor hjælpsomhed fra resten af organisationen. Vi har høje forventninger til nye kolleger og vil rigtig gerne hjælpe med at føre dem ud i livet.

Erfaring

Det er et krav at du kan dokumentere gode resultater fra salg af langvarige forbrugsgoder. Måske har du allerede arbejdet i senge- eller møbelbranchen? Du kan også have erfaring fra salg af biler, hvidevarer eller lignende.  Du har helt sikkert prøvet at have ansvaret for en butik.

Drømmeland

Vi kombinerer arbejde og humør i Drømmeland. Hos os er det en dyd at kunne have det sjovt og samtidig være seriøse i vores arbejde og kundeservice. Drømmeland har plads til yngre, ældre og af begge køn, fællesnævneren for os er, at vi har kunden i fokus og sætter en ære i at gøre vores bedste for hver enkelt kunde. Vi kender vores arbejdsplaner 16 uger frem og trives med skiftende arbejdstider samt weekendvagter.

Interesseret? – Så send din ansøgning og CV på hr@droemmeland.dk. Har du spørgsmål til os kan du kontakte Salgschef Peter Martedal tlf. +45 30 98 40 61, Vi glæder os til at høre fra dig. Mærk ansøgning ”uopfordret”

Drømmeland er Danmarks førende forhandler af sengeløsninger med 18 butikker fordelt over hele landet, vi har landets største udvalg til rådighed og Vores mission er at give vores kunder en god nats søvn. Vi sælger aldrig en sengeløsning, uden at være sikre på at den giver rigtig lændestøtte samt at rygraden er vandret når man ligger på siden. Vælg din næste seng i Drømmeland – din krop vil takke dig.