Sælger til Drømmeland Bagsværd, deltid

Job _top

Drømmeland søger landets dygtigste sælger, til en deltidsstillling i vores butik i Bagsværd.

  • Du vil sælge nogle af de allerbedste produkter på markedet
  • Du trives blandt andre dygtige sælgere
  • Du yder sublim service til dine kunder
  • Du har allerede vist at du er ekstraordinært dygtig til personligt salg
  • Du kan erfaring med butiksdrift og sætter en ære i at have en flot butik

Hvis du kan genkende dig selv, så har du muligheden for at blive en del af en landsdækkende kæde med succes.

Sælger

Som sælger hos Drømmeland sikrer du gennem god behovsafdækning at vores kunder får branchens bedste rådgivning. En god nats søvn har stor indflydelse på livskvalitet og vores sælgere sikrer at kunderne får den perfekte seng leveret til den aftalte tid.

Nyansat

Som nyansat i Drømmeland modtager du en oplæringsplan og bliver indgående trænet i vores procedurer og produkter. Du vil opleve en stor hjælpsomhed fra resten af organisationen. Vi har høje forventninger til nye kolleger og vil rigtig gerne hjælpe med at føre dem ud i livet.

Erfaring

Har du erfaring fra salg af langvarige forbrugsgoder er det en stor fordel. Måske har du allerede arbejdet i møbelbranchen? Viljen til at yde god kundeservice er det vigtigste.

Drømmeland

Vi kombinerer arbejde og humør i Drømmeland. Hos os er det en dyd at kunne have det sjovt og samtidig være seriøse i vores arbejde og kundeservice. Drømmeland har plads til yngre, ældre og af begge køn, fællesnævneren for os er, at vi har kunden i fokus og sætter en ære i at gøre vores bedste for hver enkelt kunde. Vi kender vores arbejdsplaner 16 uger frem og trives med skiftende arbejdstider samt weekendvagter.

Interesseret? – Så send din ansøgning og CV på hr@droemmeland.dk. Har du spørgsmål til os kan du kontakte Salgschef Peter Martedal tlf. +45 30 98 40 61, Vi ansætter løbende så send din ansøgning snarest muligt. Mærk din ansøgning ”Sælger - Bagsværd”

Drømmeland er Danmarks førende forhandler af sengeløsninger med 18 butikker fordelt over hele landet, vi har landets største udvalg til rådighed og vores mission er at give vores kunder en god nats søvn. Vi sælger aldrig en sengeløsning, uden at være sikre på at den giver rigtig lændestøtte samt at rygraden er vandret når man ligger på siden. Vælg din næste seng i Drømmeland – din krop vil takke dig.